Salut. . narghileaua se pune? tigari doar vreo 3, dar nu simt ceva special la ele. mie nu mi-au produs dependenta. cred ca la inceput am ametit, apoi au inceput mainile si buzele sa-mi tremure. dar mi-am revenit detul de repede, in vreo 2 minute dup ce am terminat tigara .
Succes la sondaj!
Da, fumez si nu, nu sufar de nicio boala.
Desi fumez cam un pachet pe zi, sunt sanatoasa tun. Imi pare rau ca-i dezamagesc pe militantii antifumat.
Nu!
Chiar daca m'ar tenta; x
Dar NU vreau sa devid dupa dependenta si sa mai contactez vreo boala
Nu fumez dar am fumat am avut ulcer si am fost operat pentru ca fumam 3 pachete pe zi iar acum cand merg pe strada si vad pusti de 12-13 ani cu tigara in gura imi vine sa leo iau si s-o arunc as da tot daca s-ar putea distruge asta este un adevarat DROG eu asa il vad si imi pare rau ca am cazut in capcana lui dar m-am trezit prea tarziu
Eo fumez dar rar asa doar cand trag la masea cu prietenii pe la cate o petrecere dar n-am avut probleme si nu-s dependent 3-4 fumuri si ma potolesc nici macar nu trag in mine doar le pufai
@ultimul raspuns. Eu sunt "sefa" Wavin Flag! Movement.
As vrea sa iau legatura cu cel care a scris ultimul comentar :Raspuns anonim:
Nu fumez.
Am fumat foarte multi ani si acum REGRET mult. Nu fumez deja de foarte multi ani. Nu sufar de nici o boala cauzata de fumat.
As sustine orice campanie care sa interzica tigarile, alcoolul, drogurile, pe TERRA.
Multumesc!
Daca te uiti la postari in continuare, te rog sa-mi dai add la lale.laleee@yahoo.de
Am fumat timp de un an(mentionez ca am 15 abya impinitsi)am renuntsat insa. 1 la mina, sunt o viitoare mama. 2 la mina apar probleme de sanatate. apoi si konflicte cu parintii daca te prind.si 3 la mina.bani irosito in vint... Tigarae demult un accesoriu demodat!
Da fumez si nu am probleme de sanatate si fumez de mult timp si fff multe tigari