neluL
| neluL a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru! Vreau sa ajut un prieten /usher de aici -TPU care momentan nu poate sa posteze o intrebare, asa ca o sa pun eu intrebarea in locul lui. Citez:
"As avea si eu nevoie de o descriere a unei case. stati sa va explic mai bine: eu am un proiect la desen in legatura cu niste case vechi. Eu mi-am ales o casa, dar din pacate nu am putut afla foarte multe informatii. Eu as avea nevoie de un referat sau ceva de genul asta cu descrierea unei case. Pana acum am adus proiect sub forma de liniute, dar vreau acum sub forma de compunere, cuvinte frumoase, pe lanaga ele sa vina si informatiile despre casa. Cred ca ati inteles!"

Astept raspunsuri care vor fi recompensate din partea mea cu funda si 3 voturi + bonus o licenta FULL pentru Advanced System Care V.4.01

Răspuns Câştigător
| OnlyTheScript a răspuns (pentru maryellen91):

Ia zi maryellen..ai primit tot ce a zis neLuL? ...sau a fost o minciunica totul?!laughing

| maryellen91 a răspuns (pentru OnlyTheScript):

Da!

| OrlandoGabriel a răspuns (pentru maryellen91):

happy

9 răspunsuri:
| valThina a răspuns:

Pai acest prieten e la arhitectura sau desen? sau doar la o scoala normala /liceu normal?

neluL
| neluL explică:

@valThina Este la liceu normal. Multumesc pentru interes la toti care imi raspund la intrebare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca revista DOMUS
CAMINUL sau CASA MEA
super reviste
de acolo iti faci PENTHOUSE

| LukaVocaloid a răspuns:

Ar putea cauta pe wikipedia si daca nu gaseste ar putea face el singur un referat cu descrierea unei case e simplu sa-si faca in minte o casa pe care lui ii place ff mult si so descrie sper ca te-am ajutat macar putin.b
ureazai bafta prietenului tau!

| neluL explică (pentru LukaVocaloid):

Merci! Tocmai a fost ajutat! Nice Day!

| TheAshen a răspuns:

Daaaaaaa.