| AlinutzaRouz a întrebat:

Am observat ceva de cand sunt pe TPU. Am vrut sa testez ceva de fapt si am realizat ca intrebarile la care se raspunde cel mai mult sunt cele legate de credinta in dumnezeu si cele legate de vrejitorie.De ce?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, pentru ca se dezbate foarte mult acest subiect, fiecare are modul sau de a percepe lucrurile, de a gandi, utilizatorii raspund mai mult acestor intrebari legate de D-zeu si vrajitorie pentru ca este un subiect mai interesant in care fiecare isi exprima punctul de vedere, se contrazice, fiecare are credinta lui, altii cred in D-zeu, altii sunt atei, adica nu cred in D-zeu, altii cred in vrajitorie, altii nu cred, si uite asa se tot dezbate acest subiect si multi sunt interesati sa raspunda si sa vada parerile celorlalti de multe ori in contradictie.

9 răspunsuri:
| Brotacelu a răspuns:

Nici eu nu cred casta, am pus intrebarea : "Cine este Anti-manele? sa ridice mana sus..." si am de alarteri pana acum 51 de raspunsuri, iar la restul nu am depasit 15 rasp.

De fapt cam toata lumea scrie la capitolul dragoste, familie, muzica... d-astea.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu cred, e o parere personala.

| Silvia a răspuns:

Cred ca doar ti se parewinking si asta pentru ca esti atee si asta vrei sa crezi.Ca noi, cei care credem in Dumnezeu suntem obsedati de astalaughing. Ei bine, te inseli.

| AlinutzaRouz explică:

Constantaproca ce nu crezi

| AlinutzaRouz explică:

Nu e adevarat, doar ca m-am uitat printre intrebarile mele si am vazut ca cele cu cele mai multe raspunsuri sunt legate de aceste subiecte.

Aurora

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai testat gresit, doar e o parere de-a ta personala.adolescenti,sanatate,dragoste si sex, sunt cele la care se raspunde cel mai mult? si de cand zici ca esti pe TPU?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfideaza realitatea si se mai iese din monotonie, nu ca ar interesa cu adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca toti sunt pacatosi, si stiu ca nu au cum sa ajunga in rai. dar nici in iad nu s-ar duce.

| claugodo a răspuns:

Datorita faptului ca e o mare controversa in aproape orice subiect religios!