| doar.eu a întrebat:

Am un prieten care are enorm de multe probleme si nu isi permite (din punct de vedere material) sa faca o facultate si parintii nu il considera fiul lor, deoarece nu l-au vrut niciodata.Acum a plecat in strainatate de unul singur, dar au intervenit ceva probleme si nu va apuca sa faca bani nici acolo.Stiu ca e urat sa cer asta, dar ati fi careva disponibil sa il ajutati financiar, daca va avea un cont la banca.Stiu ca nu se cade sa cer asa ceva, dar as vrea sa il ajut si e o situatie disperata si are enorm de multe probleme si nu mai are mult pana cedeaza.Iertati-ma din nou pentru ca cer asa ceva.

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

Daca e cum spui, e foarte frumos fiindca te gandesti la binele lui, dar nu cred c-o sa livreze cineva bani tinand cont ca habar n-au despre nimic, decat simple vorbe. Si-n spatele acestoe nick-uri, ramanem niste necunoscuti si cu siguranta, daca cineva ar avea o situatie financiara buna si ar avea si suflet bun, cred c-ar avea prioritate sa-i ajute pe cei ce sufera de boli incurabile, ce nesesita urgenta ingrijire sau pe cei ce n-au cu ce sa-ti imbrace copiii.
Probabil era mai de succes daca intrebai, in cazul ca sunt posibilitati, de vreun loc de munca, sa faca un ban cinstit si astfel vinea in tara, si incerca sa-si continue si facultatea.
Orice ar fi, sper sa aiba puterea si taria sa treaca peste toate astea si sa lumineze soarele si pe cararea lui. E trist, ca exista astfel de cazuri si mai ales, astfel de parinti. Nu-i pot considera oameni pe cei ce nu-si recunosc copiii. Pana si animalele o fac.

3 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Ce vîrstă are? Dacă e sănătos poate munci oriunde doar să vrea

| ghinionistul112 a răspuns:

Trebuie sa te informezi in privinta asta... Ca Doamne fereste mai dai de un escroc care isi bate joc de oameni nevinovati! Ai grija!

| ghinionistul112 a răspuns:

Fii atenta si informeaza-te la cazul lui!