anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut azi dimineata, cand ma duceam la scoala, o chestie foarte interesanta in centrul orasului (Brasov). Pe jos erau mii de dopuri de la peturi, toate culorile. Din ele era facata o floare, apa, iarba, iar la mijloc scria "Let. s do it Romania". Mi-a placut foarte mult ideea. Voi ce parere aveti despre asta?

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Apropo de materialele reciclabile, adica dopurile, eu de cativa ani tot adun dopuri si am facut un covor splendid se dopuri pe balcon, stergator de picioare la usa la mine si la prietenii mei! Toti cei din anturajul meu aduna dopuri pentru mine!

8 răspunsuri:
| Mary496 a răspuns:

Si eu am vazut in mall-urile din Bucuresti, Cluj si Timisoara. Mi se pare nemaipomenita ideea, e dementiala big grin

| TheDevilIsHere a răspuns:

Se refera ca in 25. 09 e ziua curateniibig grin si e vorba sa ne strangem toti sa facem curat eu una merg cu grupul din cls de la mine din hunedoaratongue la racastie sa facem curatwinking sper ca te-am ajutat

| matrixismyname a răspuns:

Frumoasa; insa nu cred ca o sa prinda la romani... adica eu unul m-as baga la asa ceva, sa ajut, etc... insa cred ca sunt printre putinii care s-ar implica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alta idee este sa ii cunoastem pe toti suporterii campaniei, sunt nenumarati cei care se implica http://www.letsdoitromania.ro/cine-se-implica/

| Sinedd a răspuns:

Vreau sa ma duc dar nu pot!laughing

| LLLLLLLL a răspuns:

Frumosbig grin

| AnduhXD a răspuns:

Si cls. noasta merge in alta loc. sambata, si vom strange gunoie...

| alyna29 a răspuns:

Foartre tare idee mumoasa