eluveitie
| eluveitie a întrebat:

Am vazut o intrebare in legatura cu http://www.maimultverde.ro...As vrea sa stiu daca te loghezi pe site esti intr'un fel obligat sa participi la activitati? Am vazut ca mai mult activitatile de voluntariat se fac in Bucuresti, Alba-Iulia, Iasi etc...si eu cum stau in orasl uitat de lume(Zalau) nu am sanse sa ma deplasez asa de departe(scoala, parinti, bani, probleme). Mi'ar placea sa fiu informata si eventual daca se vor face activitati de genu si la mine in oras :)...deci sunt obligata sau nu sa particip si la activitatile din alte orase daca ma inregistrez pe site?

Răspuns Câştigător
| mada. a răspuns:

Nu, nu esti obligata, de asta se numeste voluntariat, daca vrei faci, daca nu, nu.:-)

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu esti.Eu am un cont pe site-ul asta si pentru a te inregistra ca voluntar trebuie parca sa completezi un formular(cat timp liber ai si alte chestii). Pana acum eu nu am participat la nicio actiune.Parca m-au anuntat odata dar actiunea era pe undeva prin Timis... N-aveam eu bani sa ajung la Bucuresti.De acolo totul era gratis.Deci:nu prea se fac actiuni prin orase mai mici.Ca sa ai parte de astfel de actiuni cel mai sigur ar fi sa te inscrii la Palatul Copiilor din orasul tau la vreun cerc de ecologie.