Interesant, interesant, interesant
Dar. din pacate eu nu voi putea fi prezenta.
Sunt convinsa ca aceasta intrunire, ar avea loc in Bucuresti. iar eu, sunt din provincie.
Ce conteaza de unde suntem, daca vrem cu adevarat sa fim prieteni, atunci nu ar trebui sa ezitam...sincer,mie mi-ar placea
O sa veniti fiecare cu idei despre zonele unde credeti ca e nevoie de putina curatenie si vedem impreuna ce alegem. Hai poate se mai baga careva.
Haideti..care mai vrea sa participe la campania de curatenie a unei zone din bucuresti? bagati-va..ca e gratis
Raluca, ar fi bine ca aceasta idee sa fie mediatizata mai bine pe TPU si poate acctiunea va fi un succes.
Asta este cea mai buna intrebare de cand a aparut TPU! respectele mele!
daca tot ne vaitam atat de ce nu organizam asta pe zone, pentru ca noi, membri TPU, suntem insirati in cam toata tara
mie imi place ideea este extraordinara!
ar trebui sa facem o statistica cam cati suntem din fiecare zona si cine ar fi dispus sa se alature proiectului
Daca puneam eu intrebarea asta va luati de mine.
Simplu, e o idee buna, dar nu as onora cu prezenta asemenea initiativa, mai ales ca vine din partea ta.
Se ve3de ca initiativa ta a fost lasata balta...ar fi fost frumos sa fie ceva concret.crezi ca ar fi posibil sa iasa ceva mai mult din asta?
Cea mai buna idee pe care am auzit-o in ultimul timp, mie mi-ar fi facut placere, acum cativa ani am fost voluntar.
Da as fi de acord! de ce nu? asa poate tragem un semn de atentie din partea celor ce uita resturile folosite, sa si le stranga la plecare, asa vom pastra natura mai curata si un aer mai putin poluat.
Iar despre propunerea ca nu o sa ne mai luam la harta pe TPU, nu cred ca se shimba sau ajuta cu ceva, atata timp cat deja zilnic exista mici conflicte intre membri TPU.
Vineri, pe 5 iunie a fost Ziua Internationala a Mediului, clubul cu care mergem pe munte a organizat o expozitie foto, si sambata dimineata am fost la o actiune de sprijinire a unor elevi si profesori dintr-o comuna ce vroiau sa o faca mai curata si mai frumoasa! A fost impresionant sa constat ca elevii nu erau mici, ci f. mici, de clasele 1-5, si chiar au facut o treaba buna acolo! Apoi sambata am luat rucsacii in masina, si am tulit-o la munte sa vedem ceva frumos, sa facem niste trasee! Daca e vb. de o intalnire a celor in Bucuresti nu stiu, eu peste 2 saptamani cred ca voi ajunge, insa doar in trecere...
Ideea curatirii unei zone de gunoaie e o idee buna oricand. Daca asta se va pune in practica cred ca va fi la scara f. mica din cauza domiciliului si programului fiecaruia...
Dar, sunt sigur de lucrul asta, asta nu va schimba nimic aici pe TPU. Crezi ca o intalnire in aer liber va uniformiza gandirile, parerile? Ma indoiesc. Ba, mai mult, probabil ca se vor forma noi "gasti" iar cele vechi se vor intari.
Singurul lucru bun care ar putea sa se intample ar putea fi acela de a se forma/naste o echipa de ecologisti-curatitori care sa continue si sa dezvolte activitatea aceasta.
Mie mi-ar placea, din pacate va fi o problema cu utilizatorii, pentru ca suntem din orase diferite. Dar ideea ta e una f buna, bravo!
@ Injineru'...mai bine onoreaza-ne cu neprezenta. ce mare scula esti de zici "onorat" lol!
Is nou aici, dar vin cu mintea mai limpede zic eu... din cate am citit domnule Parinte,"care nu cred ca esti asa ceva" dupa limbajul folosit.nu m-as alatura...si in schimb vad ca nu s-a ajuns la niciun acord pentru solutionarea intrebarii...deci ai cam lasat-o balta...Eu sunt din Ploiesti, dar oricand in timpul meu liber as veni la bucuresti pentru o asemenea activitate organizata de altcineva...ma gandesc sa iau aceasta problema mai in serios, dar problema este vremea care ar tine mult mai multe persoane acasaa decat in iunie cand ai pus tu intrebarea... o sa formulez o alta intrebare si poate o sa iasa ceva cu finish de data aceasta. oricum foarte frumoasa idea si respect pentru asta.
Badea_Marius_1951 întreabă: