| Parintele a întrebat:

Ar fi cineva interesat sa ne organizam intr-o zi libera si sa facem curat intr-un parc.sau sa curatam liziera unei paduri sau un lac ori rau. ceva de genul asta? Poate cu ocazia asta o sa ne si cunoastem si nu o sa ne mai luam la harta pe TPUhee hee?

Răspuns Câştigător
| inna a răspuns:

Daca are loc in Bucuresti, ma alatur si eu.winking

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

No god. daca ma nimeresc si eu peacolo... dau cu grebla prin parc mai ceva ca Raluca pe TPU, in timpul curateniei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma bag si eu. Ma gasiti pe mess la id ennia_san

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, evident... daca vi in maramures;-)

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Daca va avea loc in Bucuresti sunt de acord happy

| sweetangeloana a răspuns:

Care poate Poate care nu NU! asta e! lasa ti cuvintele urate, folositile altundeva!winking E o idee buna si cred ca ar insemna ceva ...alti vor lua acest exemplu happy. Cand, unde si la ce ora ca vin si eu big grin! indrazniti. daca nu reusim sa facem curat intr o anumita zona macar incercam sa formam o super gasca! A ca sa nu mai spun ca sansele sa primim ajutor din partea celor care ar trebui sa se ocupe de curatenie sunt undeva pe la 60% (nu de alta dar o sa se simta intr un fel!hee hee) astept un semn de la voi cu data ora si zona unde ne vom apuca de treaba happy o zi buna all

| elisheba a răspuns:

Desigur! Unde si cand?

| faimosul28 a răspuns:

Eu sunt din ploiesti, si eu sunt interesat sa ma alatur! ma contacta la idul iovucatalin sau la nr de tel 0768693135