| Parintele a întrebat:

Ar fi cineva interesat sa ne organizam intr-o zi libera si sa facem curat intr-un parc.sau sa curatam liziera unei paduri sau un lac ori rau. ceva de genul asta? Poate cu ocazia asta o sa ne si cunoastem si nu o sa ne mai luam la harta pe TPUhee hee?

Răspuns Câştigător
| inna a răspuns:

Daca are loc in Bucuresti, ma alatur si eu.winking

36 răspunsuri:
| elisheba a răspuns:

Desigur! Unde si cand?

| oooooooo a răspuns:

Se ve3de ca initiativa ta a fost lasata balta...ar fi fost frumos sa fie ceva concret.crezi ca ar fi posibil sa iasa ceva mai mult din asta?

| diiiiiannnnaa a răspuns:

Daca va avea loc in Bucuresti sunt de acord happy

| imortal a răspuns:

Is nou aici, dar vin cu mintea mai limpede zic eu... din cate am citit domnule Parinte,"care nu cred ca esti asa ceva" dupa limbajul folosit.nu m-as alatura...si in schimb vad ca nu s-a ajuns la niciun acord pentru solutionarea intrebarii...deci ai cam lasat-o balta...Eu sunt din Ploiesti, dar oricand in timpul meu liber as veni la bucuresti pentru o asemenea activitate organizata de altcineva...ma gandesc sa iau aceasta problema mai in serios, dar problema este vremea care ar tine mult mai multe persoane acasaa decat in iunie cand ai pus tu intrebarea... o sa formulez o alta intrebare si poate o sa iasa ceva cu finish de data aceasta. oricum foarte frumoasa idea si respect pentru asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, evident... daca vi in maramures;-)

| Annitu a răspuns:

Hai mai :O
de cand ai u o inima asa mare? laughing
sau.de cand ai inima? o. O