anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ar fi indicat sa, refolosim hartia igienica, pe partea cealalta, si sa ducem prezervativele sparte la vulcanizat? ar fi ecologic si economic?

Răspuns Câştigător
| kake a răspuns:

Daca vrei sa folosesti prezervativele "ecologic" trebuie la sfarsit sa le arunci la gunoi, nu la toaleta unde ajung in canalizare si infunda filtrele de la statiile de epurare (fiind foarte elastice si rezistente).
Daca vrei sa lasi o amprenta mai mica asupra planetei nu cred ca hartia igienica si prezervativele sunt locul din care trebuie sa incepi.

17 răspunsuri:
| Dara a răspuns:

Sigur ca da. laughing Ar trebui sa nu mai folosim deloc hartie igienica, ar fi salvate hectare intregi de padure! Dar cred ca s-ar face multa economie daca nici nu ne-am mai spala! Milioane de metri cubi de apa ar fi economisiti si e si ecologic! In privinta prezervativelor... nu ma pot hotara cum e mai bine, sa le vulcanizam sau merg cusute?

| FearNoEvil a răspuns:

Tu vorbesti serios? rolling on the floor rolling on the floor

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Daca ai fi folosit exact aceeasi cantitate de energie pentru o propunere constructiva, ar fi fost mai ecologic si mai economic (pentru tine). Daca ai idei, poti sa faci un ban cinstit. Ia gandeste-te, nu am dreptate ?

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Daca ai fi folosit exact aceeasi cantitate de energie pentru o propunere constructiva, ar fi fost mai ecologic si mai economic (pentru tine). Daca ai idei, poti sa faci un ban cinstit. Ia gandeste-te, nu am dreptate?

prfml
| prfml a răspuns:

Economic ar fi dar ecologic nu.

regis
| regis a răspuns:

Eu cred ca ar fi fost mai ecologic si mai economic daca parintii unora ar fi folosit prezervative nesparte. Se pare insa ca nu au fost nici macar vulcanizate...

| me_6767 a răspuns:

Gaseste alte motive pentru a fi ecologic si economic.toate au o limita.nici chiar asa.

RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Ar costa mai mult reesaparea/reconditionarea unui prezervativ folosit decat cumpararea unuia nouwinking

| pppaaauuulllaaa a răspuns:

Se gasesc si altele pentru a face economie si ecologie.big grin

| Onutzu a răspuns:

Tu mai numesti aia hartie igenica dupa ce ai folosit-o? Ai grija sa nu te murdaresti pe degetele.Si pentru o economie mai mare poti sa o imprumuti si la vecini.laughinglaughing

| alexa a răspuns:

Da...ar fi economic, dar nicidecum ecologiclaughing
si ce ai vrea tu sa ducem prezervativele la vulknizat?laughing.pai asa le si spalam pe cele nesparte dar folosite, hartia la fel nu?
mi se pare ciudat sa se ajunga la asa cevalaughing
dar poate intr. o alta eralaughing
eu cred ca putem face alte lucruri pentru a fi ecologici si econimici...depinde de deciziile noastre nu trebuie sa ajungem la lucruri drastice care nu sunt nici prea...sanatoase

| Cryss a răspuns:

Nu cred ca e o idee buna avand in vedere cati microbi circula si cate bts-uri exista happy. Ecologic nu este dar economic e doar daca esti de acord tu ca sa iti risti sanatatea happy.

| ♥ŤяiŁµℓiŁµ ČяØĊ○Điℓµ♥ a răspuns:

Nu. Gandeste-te la sanatatea ta mai intai.

| raluca_4573 a răspuns:

Amuzanta intrebarelaughing.ecologic.nu stiu! economic da! dar nu stiu cat de igienic este! asa ca mai bine te gandesti la sanatate decat la partea cu economialaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum ne-am facut si id d messenger add vulcanizam_prezervativelaughingrolling on the floor

| Wtf9000 a răspuns:

Dar mai bine nu mai folosim hartie igienica, si ne intoarcem la frunze si la paie, ca sa fie ecologic si economic de-a binelea... laughing

| D-Anna a răspuns:

hee hee tu ai folosi o periuta de dinti deja folosita?laughing frate nu zic ca ce ai zis tu nu are sens da' nu e igienic deloc si in plus stii tu boli sexuale si alea alea.Prietene are sens da' nu-i o idee bunawinking.

Întrebări similare