anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori adresa de e-mail sau ID lui Rikki. Va rog frumos. Un mare fan al ei... Mircea 9 ani.

23 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

O, Mircea sa stii ca si mie-mi place Cleo happy. Din pacate avocatii eu nu stau pe TPU.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mircea. Timea face o gluma care ei i se pare "buna" si mie mi se pare de trei parale. Nimeni de aici nu stie adresa de e-mail sau Id-ul unor vedete. Nici nu cred ca au asa ceva si, daca au, nu stau de vorba cu fanii. Gandeste-te ca sunt milioane de fani care vor sa stea de vorba, unii ore intregi. Robot sa fii si tot nu faci fata.

| ICanLoveYou a răspuns:

Mircea 1)tu crezi ca Rikki Cariba Heine are timp sa stea pe mess 2)ea vorbeste englezeste si nu cred ca sti tu atata engleza ca sa te intelegi bine cu ea si 3)nici nu cred ca are id

Pa, pa!

| GreenSky a răspuns:

La 9 ani nu stiu cata engleza stii tu ca sa vorbesi cu ea..crezi k te descurci?

| anamariah a răspuns:

laughing bai fratilor, aia sta in australia, si aia acolo nici n-au auzit de mess. au skype-ul... asa ca. nu-ti mai face iluzii, in plus fiind o super-vedeta, crezi ca si-ar da ea adresa de mail?

| Farcas a răspuns:

laughing)rolling on the floor
Adresa ei: rikky_4_all@yahoo.com laughing
Am vb si eu cu ea, vezi ca are prieten, poate iei bataielaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mircea, Rikki nu are timp sa stea pe messenger...si daca ar avea, iti dai seama ce s-ar intampla daca toti fanii ei sau al lui( nu stiu cine e) ar avea adresa de mess? Crezi ca ar avea timp sa le respunda tuturor? Mai bine inscrie-te in fan-club-ul ei/lui... poate asa vei avea vesti de la el/ea happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut Ma Numesc Bogdan Am 9 Ani Sunt Verisorul lui Mircea Vreau Si eu Adresa De mess A lui Rikki Cea Adevarata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti vreau id

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Id ei e caribajustme!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E e greu de ras

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mircea este prietenul ei ha ha ha

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt mircea adresa lui bogdan este vasilachebogdanvalentin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu vreau da nu merge

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As dori adresa de e-mail sau id lui Rikki Ema si Cleo.Va rog frumos. Un mare fan de al lor... Olivia 10 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dami id tau sa vorbim

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rikki ţi-am luat parola

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te iubesc riki si da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cariba_heine_999

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As dori idiu lui riki ma numesc teodora am 12 ani si da stiu foarte multa engleza nu va mirati

| Moneyandfame a răspuns:

Cine e Rikki? Are nume de caine.

| 270500 a răspuns:

Timea i-mi pare rau dar adresa nu este buna poti sa-mi dai alta adresa