| sinziana1 a întrebat:

As vrea sa intru in diferite campanii ca voluntar.Gen Antidroguri, Ziua mondiala fara fumat, Stop violentei domestice.Stiti site`uri pe care as putea intra ca sa ma inscriu.As vrea sa primesc brosuri pe care sa le impart in oras.

5 răspunsuri:
| shishilik a răspuns:

Am incercat sa trimit o cerere de inscriere la voluntariat la salvati copiii. Doar ca nu mi-au mai raspuns...si am trimis 2 cereri. Incearca la un centru antidrog din orasul tau sa intrebi cum poti deveni voluntar, sau la psihologul scolii. De obicei el desfasoara diferite activitati de voluntariat sau cel putin stie cum te poate ajutawinking

| ashley26pink a răspuns:

Mai bine iti faci tu un blog cu o campanie si lasi linkulpe un site popular.
asa o sa fie membri in blogul tau si altii care cunosc siteurile pe care le cauti tu;)

daca ai nevoie de un site unde sa faci blog : www.wordpress.com e cel mai bun (parerea mea)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, Sinziana!
Eu iti recomand o asociatie care cred eu ca e foarte interesanta. Este o asociatie internationala de voluntariat care are o ramura si la noi.
Se numeste Service Civil International Romania.
Site-ul lor este : www.sci.ro
Daca ai intrebari, poti scrie pe mail-ul de pe site.
Sper sa te ajute!

| panique a răspuns:

Dragut din partea ta! incearca ceva de aici:

http://taraluiandrei.ro/Jurnal/categorie/organizatii.html

| monyalexandra a răspuns:

Poate ai omis, insa poti folosi si google.ro si cauti proiecte de voluntariat pentru ceea ce vrei tu din orasul tau, banuiesc ca asa poti gasi cel mai usor.