Visezi cu propunerea ta! românii sunt cei mai necinstiti oameni din lume. S-a speriat Europa de ei! In Italia când te urci in autobuz si vorbesti româneste, se face un gol de circa un m chiar daca e aglomeratie de frica sa nu-i furi. In Spania sunt hoti cinstiti si ecologisti, cumpara ton normal, il injeteaza cu zeama de sfecla rosie si il vând ca ton roz de circa sase ori mai scump.
In Franta s-a prins recent la Nantes o banda de romaâni (nu rromi) de 200 de persoane, care spargea vilele de pe malul marii
MAI VREI SA FACI DONATII?
Hey! Normal ca as dona insa din toata Romania cine ar mai dona? Inca 300 de oameni? Nu prea cred ca ar ajunge."Vedetele" care fac asta in vazul lumii o fac pentru a aparea pe coperta revistelor cu un titlu gen: X a facut o donetie generoasa pentru copii din Africa.Si atunci ar scrie in revista ce bun/a e la suflet ca a donat bla bla insa ce sa ta astepti de la romani? Doar sa ne uitam la categoriile de intrebari de pe TPU:Cauze nobile doar 21 de intrebari in rest...sau Voluntariat/Ecologie 796 de intrebari. NO COMMENT se intelege
Oricum daca toti oamenii (din Romania) ar dona 1 euro cred ca ar ajunge pentru miile de oameni batuti de soarta.Si cine are posibilitatea bineinteles sa doneze mai mult.insa asta e lumea in care traim si nu se va schimba niciodata.
Sper ca ti-a placut parerea mea Byezz si Pwp:*
Prea putine sanse sa ajunga banii unde trebuie! Nu uita, ei ajung intai la romani nu la japonezi, iar romanii te fura la orice!