O intiativa foarte buna, ma bucur ca ai postat acest link sa mai stie si altii, si eu am stans mereu haine, jucarii tot ce s-a putut si am dat preotului meu de la tara pentru copii saraci fara posibilitati, ba chiar mi-am dat creioanele, si lucrurile pe care le foloseam eu la scoala! E buna o astfel de fapta numai ca unora nu le prea pasa si de cei din jur! Cu privire la sinistratii din MOldova unii ziceau:''bine au facut, daca si-au pus casele acolo o merita!''' NU e chiar asa nimeni nu vroia sa fie asa, poate cu toii ne-am dori sa ne fie mai bine insa niciodata nu se stie ce ne rezerva viitorul si cum apele au crescut totul a fost rapid, cateva zile si totul a fost distrus! Pe langa incendii, dezastre care le vad zilnic la tv! O mana de ajutor face multe sa stiti! Am vazut de asemenea tot pe net un program interesant care zicea:''doneaza o paine'' mi s-a parut induiosator, sau mai era odata la scoala o organizatie se numea ''Cartoful'' si noi aduceam toti cartofi la scoala si toti cartofii stransi mergeau la centre de batrani, azile, centre de copii pentru hrana! Ideea e minunata pentru ac oricare poate da cativa cartofi, nu trebuie mult! Mana de la mana se face mult, daca am contribui cu totii ar iesi ceva frumos! Eu sunt incantata de aceste programe de ajutorare! O idee minunata si a ta de a da o idee altora si a incuraja donatiile!
Buna, eu am niste haine, jucarii, carti, creioane si alte obiecte pentru scoala.
Eu sunt in bucuresti si o sa vad daca pot trimite acolo obiectele deoare imi doresc sa ajut alte persoane care nu au posibilitatea.
Multumesc foarte mult pentru site!:*
Mersi de informatie!
Cred ca fiecare avem ceva de dat, dar nu totdeanua avem si cui.