| Miha_3835 a întrebat:

Am 14 ani si sunt din Bucuresti. Mi-ar placea sa fiu voluntar la Crucea Rosie dar nu stiu de la cati ani pot incepe... daca cuneva are informatii corecte despre acest lucru il rog sa raspunda la intrebare. Multumesc!

6 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Buna,eu sunt voluntara, sper sa te pot ajuta.
Din cate stiu eu nu se impune o limita, dar totusi uite un link cu adresele lor.trimite-i un mail presedintelui ca sa fi mai sigura http://www.crucearosie.ro/contact.html

Eu te inteleg ca vrei sa ajuti si eu vroiam la varsta ta, dar fara suparare pana la 18 ani nu prea ai avea cum, decat foarte putin.Si asta ti-o spun din proprie experienta... oamenii prefera sa aiba incredere in persoane mai mari.Ca voluntar la Crucea Rosie mergi la orfelinate,te joci cu copii,promovezi diferite actiuni umanitare,se face colecta de hainute,alimente,jucarii,etc. Daca vrei,poti incerca sa te duci acolo, la filiala sectorului tau si vezi ce activitati ti-ar placea(ai putea sa donezi jucarii de ex) si inca ceva... odata ce te-ai hotarat ca vrei sa ajuti oamenii-nu te opri din drumul tau! Este ceva foarte nobil ceea ce vrei tu sa faci si cu timpul vei putea sa faci mult mai multe lucruri, important este sa vrei!

| CristiVssMămăligă a răspuns:

Doar trei cuvinte am de spus:Traieste-ti viata, fatoo!

| bebi14 a răspuns:

Pai
la 18 ani cred:-s
ca acolo e sa ajuti oameni

| ana_4437 a răspuns:

Se poate incepe inca de la 14 ani.

| Miha_3835 explică:

Pai imi place sa ajut oamenii si m-am gandit ca in timpul verii as putea sa fac ceva bun pentru altii dar si pentru cariera mea(in loc sa lenevesc)...si daca imi poti spune la ce detalii te referi ar fi minunat ...merci