Eu vreau sā fac o faptā bunā nu ar trebui sā jucem nu ne-a dst nimeni aceest drept asa ca daca doritii sa ajutati imi spuneti gata cu aceeste mici răutăți nu ne ajuta
Si mai ales ai sa fim mai buni pentru noi!
Te rog frumos sā nu mai iti exprimii gandurile negativiste pentru cā mā intristezi
Ar fii ok multumesc
Cred ca stiiam si eu ce le voi cumpara!
Sensibilitate virtuala te las, bye, eu macar sunt sincer nu ma dau ceea ce nu sunt
Cu betivani ai dreptate. De lenesi nu stiu daca este cazul pentru ca nu-i angajeaza nimeni ca sunt "oameni ai strazii" cu toate ca se mai nimeresc unii care au facut si facultate la viata lor.
Judecām dat *
Si daca le chemi la munca nu vor, facultatea nu inseamna a fi harnic
Nu exista oameni buni, tu faci asta din interes, ca sa ai parte de atentie, poate esti vreun smecher care pacaleste lumea pe TPU, si eu pot inventa povesti de astea
Poate ca (lenesi, betivi si puturosi) au pierdut ce au avut, din cauza unor probleme. Cand ii judeci pe ceilalti, nu ii definesti pe ei, ci pe tine insuti
Cu toti avem probleme
Poate daca ai lua legatura cu una din aceste ong-uri iti va fi mai usor: https://www.copilul.ro/Organizatii-fundatii-si-asociatii-umanitare-u137/
Le poti alege dupa judet.
Cum vrei sa-i ajuti mai exact? Trebuia sa participi la ShoeBox. Anul viitor sa stii.
Hai sa hranim betivani ce sa aiba ce bea, daca i spui hai sa ma ajuti cu ceva nu au timp sau sunt bolnavi
Sau dacă vrei să le oferi un adăpost sau ceva, majoritatea refuză, fiindcă se simt mai bine pe străzi
Bine la ce caldura e in oras si eu as prefera sa stau intr-un canal, pana ajunge apa la mine e rece
Mda
Cumpara alimente. Dar alimente, nu recomand sa le dai bani. Isi pot cumpara bauturi alcoolice, tigari, etc. Incerci sa ajuti, asa-i?
Ce-i care vor sā ajute îmi puteți da mesaj in privat mulțumesc anticipat
Domnul sā vā ajute!
Poti sa vezi ce oameni sunt prin a cumpara tigarii, mancare, banii asa ti ai da seama daca e un om
Mai bine i-ai ajuta din puținul tau, dacă ai face-o fără sa aștepți ca altcineva sa facă la fel! Nu toată lumea e la fel