Geniala... e bine sa ajutzi un nevoias...... e bine intodeauna sa ajutzi... o fapta buna e intodeauna rasplatita...si prin alte caii diferite...
Intr-adevar e o idee foarte bun, dar uitandu-ma la cate raspunsuri ai primit pana acum... tare ma indoiesc ca o sa se mobilizeze cineva sa faca asta...mai ales daca sunt din orase micute... tin minte ca eram eu mica, in generala si aveam un coleg care avea o situatie financiara foarte proasta si diriginta la un moment dat ne-a strans pe toti si ne-a rugat sa aducem hainute si ce mai putem noi pentru el... s-a facut asta, dar a fost un om matur in spatele acestei actiuni...plus ca a fost vorba de o singura persoana.Nu vreau sa fiu rea... dar eu una ma indoiesc ca totate persoanele care spun "Da, pun bani sa ajut si eu un om sarman" o sa o faca intr-adevar. Daca s-ar organiza asa ceva in orasul meu, da as face-o cu cea m, ai mare placere...insa uneori, daca vrei neaparat sa ajuti... dai ce ai si cat poti tu singur, fara sa mai stie si altul unui om care vezi ca intr-adevar merita acea bucatica de paine sau banutul pe care il dai tu...
Vreau ca dupa raspuns sa imi scrieti si orasul va rog! eu sunt din is.
Si nu conteaza cati de multi suntem ci cat de buni la inima si darnici suntem de exemplu un om daca cumpara o paine o rupe in doua sau mai multe si hraneste cativa saraci.
Sa stii ca zilele astea am vazut 2 copii care cerseau. O femeie le-a dat de pomana un mar si o lumanare din aceea de la mort care dupa cum stiti, are un banut legat intr-o batista!
A luat banu si a aruncat marul...
Asa ca...
Asa e, asa e. Ia uite ce frumos ninge!
Geniala, bestiala, fantastica ideea ta. Noi vorbim, saracii ingheata de frig.
Salut!
Eu sunt din Pitesti si sincer as fi bucuros sa particip la o astfel de campanie. Daca ne starngem mai multi din Pitesti, ne bagam clar.
@cami, nu e cam aiurea si genul"doar sa spun si eu ceva"raspunsul tau sau e doar impresia mea? Nu a avut niciun rost sa spui ce stie deja toata lumea asta, plus ca nu ai fost cu nimic folositoare prin raspunsul tau.
Pa pa si Bafta!
@5pirit Pai suntem foarte putini(aprox 20 din iasi) si inca cautam cate un adult sa ne sponsorizeze(sa aiba si o masina).
Da e foarte tare dar nu te-ai gindit cum le vom distribui are cineva vreo masina disponibila. In fine eu ma bag ca sa sa fratemiu are prea multe jucarii in fiacare zii calc pe ele ca le lasa inprastiate prin casa. Iau din ale lui nu cred ca o sa se supere... cred)