anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In primul rand poate ca aceasta va parea o gluma, sa asa ceva, dar va asigur ca vorbesc la modul cel mai serios.
Vreau sa ajut. Vreau sa va ajut cu absolut orice problema, bineinteles doar din spatele pc-ului. Fac bloguri, site, editare imagini, profil facebook, hi5, myspace, gasire melodie, ajutor creare ID, absolut orice problema aveti puteti sa imi trimiteti un mesaj in privat sau sa raspundeti la aceasta intrebare. O sa va rezolv problema in cel mai scurt timp posibil happy. V-asi ruga sa nu ma intrebati de ce fac acest lucru. pur si simplu am motivele mele big grin. Stiu ca multi dintre voi vor fi sceptici in privinta acestui lucru, dar am sa incerc sa dovedesc contrariul.

(categoria intrebarii- voluntariat pentru ca fac acest lucru fara nici un interes)
Rog moderatorii sa nu stearga aceasta intrebare...

Răspuns Câştigător
| dot a răspuns:

Tu te plictisesti rau...

10 răspunsuri:
| matrixismyname a răspuns:

Uite, ne poti ajuta prin a iti oferi serviciile de voluntariat in alta parte, TPU e un site de intrebari si raspunsuri... si ceea ce zici tu aici nu se incadreaza deeeeeeloc.

Deci ajuta-ne (pe noi, TPU) prin a nu mai posta lucruri care nu au legatura cu tema siteului.

Mersi.

| anyska a răspuns:

Hey! Nu cumva poti sa te uiti peste intrebarile pe care le-a postat si sa raspunzi la unele din ele? Nu trebuie sa fii geniu sa raspunzi la ele! tongue
Mersi mult! Esti o scumpa ~!

| teutzyka a răspuns:

Bunahappy
bine ai venit pe TPUhappy
bafta in tot ceea ce tziai propus mult succes si sa ajungi printre expertzi:X:X:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut,
aici sunt persoane sau comunitati care au nevoie de ajutor:
http://sperantapentruromania.ro/

daca vrei sa ajuti animelele de companie pierdute sau cainii vagabonzi nascuti sub cerul liber, ia legatura cu cei care semneaza articolul din 28 octombrie http://www.adoptiicaini.ro/......-impreuna/ este o ACTIUNE la nivel national, in toate localitatile Romaniei!

Bubu

| Spintecatorul a răspuns:

@matrixismyname bine, asa am sa fac happy

@Elaaaaa chiar nu are rost sa faci asa ceva, dar daca tot ai adus vorba laughing, este o solutie. da nu iti zic cum se numeste laughing

@neednothing ce vrei sa faci cu fundita?

@teutzyka, mi-a dat contul un prieten, care nu il mai folosea de mult.

@dot, asa e

@gaby111 trimite-mi un mesaj privat cu mai multe detalii.

| neednothing a răspuns:

Vreau sa ma ajuti dandu-mi fundita

| Elaaaaa a răspuns:

Buna. stiu ca va suna ciudat dar am in clasa o colega pe care o urasc foarte mult si as vrea sa-i pun ceva in suc/apa care sa-i provoace mult rau. ce mi-ai recomanda? (dar sa n-o omorlaughing))))

| gaby111 a răspuns:

As vrea un site te rog...