Buna. Iti pot spune parerea mea. Deci: "Dupa mine,copilaria este cea mai minunata perioada. Cat timp esti copil,ai o inocenta aparte care te deosebeste de restul lumii,asta transformandu-te intr-o fiinta speciala si totodata pura. Cand esti copil,nu stii ce inseamna rautatea, egoismul celor din jur si implicit rautatile lumii nu te afecteaza. Copilaria este magica, unica si incomparabila cu orice altceva pe lume. Momentele copilariei mi-au ramas impregnate in suflet si cu siguranta vor sta acolo o vesnicie." Dezvolta si tu ideea asta.
Dupa parerea mea copilaria este cea mai naspa perioada din viata unui om! Fa aia, fa ailalalta, fi cuminte etcetera. Cred ca nu trebuie sa ezitzi sa iti spui si parerile negative despre copilarie, ca sigur ai si tu cateva... bine ca am trecut de perioada aia eu cel putin...
Pai ar cam trebui sa fie propria ta viziune dar daca imi zici cum vezi u copilaria teasi putea ajuta
daca vrei id :terorist_jocker
Eu cred ca in acea compunere ar trebui sa spui ca, copilaria este cea ma placuta perioada a vietii, deoarece nu avem nici o grija(in afara de scl) si niciodata nu ne vom mai intalnii cu ea. In cuprins eu zic sa scrii despre o amintire frumoasa sau amuzanta de pe vremea cand erai micuta. succes! Fundita?
Mersi mult, Ankutzel si teroristjocker. Raspunsurile amandurora sunt bune!
Mersi !