| andreeaaa1 a întrebat:

orice om are un animal sau chiar daca nu are trebuie sa le fie mila de aceste animale torturate.
http://www.ptroa.co.il/petition/
Haideti sa ajutam aceste animale! Uitati-va la video si scrieti-va numele si id-ul pentru petitie!

13 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna ziua, am semnat petitia si chiar am primit si un e-mail, bine ar fi sa aiba ecou aceasta petitie...o zi bunahappy

| whatevernvm a răspuns:

Da, ai dreptate. Am semnat petitia si voi avea grija sa o dau mai departe. Apropo, felicitari pentru caracterul tau, sunt rare persoanele cu mila de animale, ma bucur ca nu sunt singura persoana care are mila de ele.

| whatevernvm a răspuns:

Si cei care au sfatuit sa nu te uiti la video daca esti sensibil aveau dreptate, am inceput sa plang mai ales cand am vazut pisicile, am o mare sensibilitate pentru ele.

| whatevernvm a răspuns:

@chocovanilla, chinezii sunt perfect constienti. Cu ce deosebim niste animale fara creier de ei? Care e diferenta in afara de faptul ca animalele nu le-am facut nici un rau lor? Totus sunt oameni, le-a dat Dumnezeu cap sa il foloseasca, in astfel de momente ei sunt mai animale decat animalele. Daca tie doar ti-au dat lacrimile eu am inceput sa plang in hohote. Intr-adevar, are un puternic impact emotional acel video, oamenii aia sunt canibali, mananca orice inclusiv animale nevinovate. Pisoiul meu a fost prins si muscat de cainele meu, in fata mea. A murit in mainile mele. De ce sa pedepsesc cainele cand el nu are minte, asa cum Dumnezeu le-a dat minte chinezilor? E o diferenta ca pisoiul meu sa fie ucis de un caine fara cap si sa moara in bratele mele decat sa fie chinuit si ucis de un om constient si sa moara ciopartit si batut.

Rusine animale cu eticheta de fiinte rationale!

| andreeaaa1 explică:

Da si eu mai ales pentru pisici...

| dya333 a răspuns:

Gata am mai semnat odatabig grin

| TrendyHedgehog a răspuns:

Am vazut videoclipul si am inceput sa plang.Acel moment cu catelul plin de sange a fost socant.Eu iubesc animalele foarte foarte mult as vrea sa donez bani dar am numai 13 ani si parintii mei nu ma lasa.O sa semnez petitia si app am vazut durerea in ochii acelui biet catel nu imi vine sa cred dc fac oamenii asta. Daca as putea sa vb cu acei oamenii i-as intreba cu ce au gresit acele animale? Lor le-ar placea sa fie torturati in halul asta?

| znstr a răspuns:

Buna. Am mai vazut pe TPU o intrebare care cuprindea si linkul asta,iar cand am vazut ce era de fapt in el,mai aveam un pic si imi dadeau lacrimile. Cum am spus, si animalele au suflet iar cei care fac asta merita acelasi lucru, dar de 10 ori mai rau,pentru ca animalele alea nu le-au facut niciun rau; au fost date pe Pamant de D-zeu, si acolo trebuie sa ramana.
Am semnat si eu petita si o sa o dau mai departe, pe cat se poate. Numai bine!

| AnaBlackVampire a răspuns:

Buna andreea!

Imi este frica sa accesez linkul pentru ca am citit inainte commurile si eu iubesc animalele si nu doresc sa vad nici un animal ce se chinuie! Voi semna petitia daca voi putea semna fara sa vad nici un video socant!
Mersi si ...scuze.

Pa, pa!

| TrixLove a răspuns:

Dumnezeule. Cred ca e a 13-a oara cand vad videoclipul, doar ca panaa acum imi luasem teapa.
Prima data am plans in jur de o ora...dar mereu cand imi amintesc acele imagini.E cumplit cand te gandesti ca se intampla acum asta...si in timp ce tu stai si te uiti la TV sau la PC, oamenii astia tampiti. si nu vreau sa continui cu un astfel de limbaj, dar chiar fac asta. Am cautat pe internet confirmarea faptului ca e facut pe calculator si ca nu e pe bune, dar e real si cu adevarat ingrozitor.
Am semnat de mai multe ori, de pe mai multe calculatore, de pe mai multe nume si de pe mai multe ID-uri si cred ca am ajuns sa oblig lumea sa semneze. E bine ca exista oameni carora le mai pasa de ceva in afara de propria lor persoana.

| AndreiRevine a răspuns:

Saracele animale, mereu le-am iubit!

| YingYang a răspuns:

Dezastru ce fac aia acolo...Niste canibali prostii. chinuind animale nevinovate.
Pacat ca nu e lege inteligenta la prostii aia.

| LoveChocolate10 a răspuns:

Am inceput sa plang.Nu pot sa cred.Toata viata mea,, cat o sa traiesc eu daca mai vad un animal abandonat o sa il iau eu.Nu se pot.Chinejii astia sunt preadetot. Daca o sa avem un presedinte ca lumea in viitor poate ca asa ceva nu se va mai intampla niciodata pentru ca este ca un cosmar devenit realitate.