Da, daca ai un balcon mare. Daca nu ai o zonă din casa care are acces dim belșug la lumina, nu e rentabil ca ai nevoie de lumină artificială.
In functie de nr de plante e posibil sa ai nevoie si ca zona in care le crești sa fie izolată de restul casei pentru ca riști sa ai probleme cu umiditatea sau chiar mirosuri dubioase.
Hmm, e veche intrebarea asta si mai vazusem o stire acu' vreo luna, despre cum cineva folosea tehnologia sa aiba plantatii ilegale in casa. Deci, da se poate daca ai balcon(lumina etc) sau tehnologia, iti poti face o sera, daca nu e incomoda.
Am auzit pe cineva vorbind într-o benzinărie că are 24 apartamente închiriate și că a plantat canabis droguri în ele.
Așa că vezi ce plantezi să nu ajungi după gratii!
Poti sa "cultivi" anumite plante comestibile dar in mod sigur nu suficiente. Eu am crescut de hobby rosii cherry in ghiveci, am avut o tavita cu menta, busuioc si patrunjel, ardei iuti, rozmarin, cutii cu ciuperci, etc. Nu cred exista nimic legal care sa interzica.
Salut. Nu cred, dar unele plante le poți crește în ghiveci. De exemplu: pătrunjel, mentă, busuioc, rozmarin, etc. Acum mă gândesc că nu vrei să îți faci în balcon plantație de porumb sau de cartofi.
Alexandru_Valentin_1999 întreabă: