In mare, sunt complet de acord cu tine, dar hai sa iti zic care e problema. Tigarile, creeaza dependenta, nu? Adica sunt un fel de drog nu? Adica respectivu, daca nu fumeaza sa zicem o saptamana, devine nervos, si poate face chiar un soc.Fiindca organismul ii cere tigari.Asta e.Nu are cum sa le interzica de tot.Pot doar sa le interzica in locurile publice.Fiindca respectivii oameni sunt pur si simplu dependenti de ele, si fara ele, is...cum sa zic... terminati. Poate realizeaza ca tigarile ii distrug, dar nu te poti opri asa cu forta.Eu asi face altceva.Anumite programe, in care sa fie implicati mai multi, si sa incerce sa se lase de fumat.Asta e.ASi nepasarea si bataia de joc, exista cam peste tot.Asa is oamenii, de, ce sa le faci! Si despre Biserica, nu cred ca e de acord cu asta, dar poate observi, ca oamenii au inceput sa nu mai asculte de Biserica, indiferent daca statul e ortodox sau nu.Deci, cam asta e.
Dar ce-are biserica cu fumatul? In conditiile in care si preotii fumeaza.
Uite: eu iti promit o chestie: cand tu si altii ca tine veti invata sa scrieti, ma las si eu de fumat (nu ca te-ar interesa vreun pic ce fac eu la mine acasa, ca nu e treaba ta). Deci, cand dispar analfabetii, ma las si eu de fumat. OK?
Nu vor interzice țigările pentru că la mijloc sunt foarte mulți bani. Din taxele puse de stat pe acest produs ajung sume mari la bugetul de stat, sume de care nu cred că vor să se descotorosească!
Ai foarte mare dreptate. Extrem de multi oameni nu isi dau seama ca isi distrug sanatatea. Sincer ar fi frumos daca toti am putea sa ne lasam de fumat, de droguri, alcool si tot felul de lucruri daunatoare organismului nostru. Ar fi frumos ca atunci cand un am are ceva de aruncat sa il arunce la gunoi si in care ca nu exista un gunoi in apropiere sa il tina in mana sau sa il puna in buzunar pana gaseste un cos de gunoi. Marea majoritate nu isi dau seama ca cu cat mediul este protejat este mai bine pentru sanatatea noastra. Pentru ca atunci cand treci printr-un parc si vezi iarba frumos taiata cu flori care sa nu fie plina de gunoaie sau excremente de la animale te simti si tu mai bine pentru ca insipiri un aer proaspat. Dar de unde atata minte...
Si acum sincer Basescu e presedinte... ar putea si el sa angajeze lumea ca sa se ocupe de curatarea parcurilor si protejarea mediului...dar vai ca nu chipurile statul n-are bani. Noroc ca exista voluntariatul si unii oameni pe care chiar ii intereseaza natura se ofera sa o protejeze.
De asta prefer sa plec la munte unde stiu ca urc pe munte si inspir aerul curat.
Cred ca sute de cosuri de gunoi sunt sparte si stricate si numai sunt puse la locul lor...deci nici macar atat nu se poate face...sa se repare sau sa se puna altele pentru a se putea arunca gunoiul.
Treceam pe langa un stalp unde era amplasat un cos de gunoi si gunoaiele erau in varful capacului inca putin si se formau piramide...
Pacat totusi... oamenii nu o sa isi dea seama niciodata cat de importanta este natura pentru vitalitate.
Ai foarte mare dreptate, dar omul din fire este nepasator si numai unii isi dau seama cat de gresit este sa fumezi, sa bei sau sa te droghezi.Eu cunosc oameni care prin tutun si alcool si-au distrus viata.Din pacate revolta a cativa oameni nu ajunge.o seara placuta
Da...pentru ca tigarile sunt o adevarata surse de bani la bugetul de stat intr-adevar. drivemetoyou afla ca intr-un stat constitutia se face dupa religie nu religia dupa constitutie deci tot ce ai spus tu e total gresit.