| Adrian a întrebat:

De cateva zile ma chinuiesc pe tot felul de canale sa gasesc o casa de copii din Bucuresti cu 10-15-20 de copii carora sa le donez impreuna cu grupa de la Facultate cadouri, dulciuri... Ne lovim de tot felul de dezinteresati (de copii) dar interesati de cadouri, pe care ii vad foarte dornici sa le ia acasa, nepasandu-le de ceilalti. Ce oameni! Completezi cereri peste cereri ca sa poti dona cadouri, este deja absurd.
Ca sa trec peste oful meu, vrem sa luam cadouri in valoare de aproximativ 2400 ron pentru copii orfani, care merg la scoala/gradinita si au nevoie de o rasplata (cat de mica) pentru a ii motiva sa continue.
Experienta cu diverse cadre de zilele acestea imi demonstreaza ca tara asta e sucita rau, de aceea vrem sa facem lucrul acesta personal.
Asteptam propuneri. Pentru cei implicati direct in administrarea unei case de copii, va rog sa imi transmiteti zona adapostului, date de contact pentru continuarea discutiei, numarul de copii si varsta/sexul acestora pentru orientarea la cumpararea cadourilor. De asemeni, daca aveti preferinte si necesitati speciale (rechizite, sosetele, pijamale, carti) le puteti mentiona.

Va multumesc!

1 răspuns:
| EternalFire a răspuns:

Pai ar fi una la Ira daca stii unde e langa Pizza Athos 1 Minute de mers in spre semafor Vei gasi o casa de copilwinking succes