anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt din Timisoara. As vrea sa fac ceva pentru cineva, sa ajut, sa ma implic in ceva activ-poate avea legatura cu copii, oameni batrani, sau nevoiasi. Sau de ex sa pot avea ocazia sa discut cu unele persoane singure, sa le fiu alaturi cum pot, sa le fac viata mai usoara. Nu stiu cum suna intrebarea, pur si simplu imi doresc sa ajut pe oricine are nevoie. Ce as putea face in Tm?

6 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Ia legatura si cu Psihosex de pe site-ul nostru.

| octavianpas a răspuns:

Lucreza pentru compania Forever Living Products si prin fiecare caz rezolvat ai o satisfctie care nu se poate descrie.Iti vine sa mergi pe strada si sa strigi in gura mare sa auda toata lumea ce ai realizat tu.

| spiridus_7223 a răspuns:

Compania Forever ce este cu voi ma.verul meu a Bagat in consumatie intr-un an peste 2000 de euro si mai baga cai dus cu pluta.baga il el numai de la Forever.La Forever daca Catiga 2 sau 3 Borfasi in Reste Toti sunt Soricei acolo.pacat ca Soricei aia isi Pierd Timpul acolo ca ar putea sa faca alte chesti mai inportante decat sa se dea mare cu nasul pe sus si nimic in purta;rolling on the floor

| embea69 a răspuns:

Da eu sitn aicia pina meine, ma numest Pier sint italian si caut o fata pentru o relatie daca vrei ca ne vedem si ne cunostem ta las numerul meu ok 0726588102 sau num italian 00393934994669 sau casa 00390115692560

| embea69 a răspuns:

Ciao ma nunmest Pier sint din Torino pina meine la 14 sint aicia in Timisoara daca vrei sau esti interesata ai noi preten sau ma cunost te las num meu ok 0726588102 sau num italian 00390115692560. 00393934994669 astept ca ma suni ok ciao... eu caut cineva ca ma ajuta sa resolve un problema important pe mine ciao