| irynica a întrebat:

Buna TPU am aproape 18 ani si vreau sa fiu voluntara intr-un mediu in care sunt copii. In Bucuresti, la o gradinita sau camin ceva. Multumesc!

4 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Cauta in lista : http://www.imparte.ro/Fundatii/Bucuresti --- cu un clik pe denumirea fundatiei/asociatiei, gasesti mai multe informatii despre fiecare si alege ce iti convine. Iti sugerez ca, la sfarsitul perioadei de voluntariat sa soliciti fundatiei/asociatiei o scrisoare de recomandare cu confirmarea prestatiei de voluntariat prin care se atesta anumite competente legate de sarcinile indeplinite--- scrisoarea pastreaz-o! --- nu se stie cand vei avea nevoie de ea!

| AdelinaC a răspuns:

In Bucuresti,Crucea Rosie organizeaza in fiecare weekend vizite la centre de copii,iar voluntarii merg acolo,se joaca cu ei,ii invata sa scrie,etc.
Daca vrei sa te inscrii, cauta pe net adresa(este pe pagina site-ului Crucea Rosie si mergi la sediu, ti se va face o foaie de inscriere iar apoi nu trebuie decat sa raspunzi la mailurile primite si sa te implici in diferite activitati)

| eminem19 a răspuns:

Buna,eu in curand voi pleca din tara o luna pentru voluntariat, daca esti interesata iti pot da o adresa de unde iti poti cauta organizati care sa te primeasca in strainatate, daca vrei mai multe detalii da-mi un pm

| cuvant a răspuns:

Http://www.inimadecopil.ro/ aici ai un link