| aladin03 a întrebat:

cat timp credeti ca va mai rezista "casa noastra"(pamantul) pana sa se prabuseasca! aceea zi va veni cat de curand fiindca multi dintre noi continua sa isi bata joc de ea(el)! mai dureros e ca multi dintre ei o fac intentionat!?! puneti osul la treaba mizeerilor ce sunteti(cei care sunt!) si faceti curatenie in "casa" asa cum multi dintre noi o fac.

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Frumoasa intrebarea si corecta, multi distrug planeta asta, intentionat, stiind ca se v-or distruge si pe ei, dar nu le pasa.
Nu precizez nimic despre aia care nu muncesc dar nici nu dinstrug planeta, pentru ca nici eu nu sunt prea muncitor, recunosc, adica nu prea am ce sa muncesc ca-s minor.
Oricum, ai mare dreptate. Dar "acea zi" poate nu v-a venii cat de curandwinking Poate doar v-o distruge planeta si atat, asta nu inseamna sfarsitul lumii dupa parerea mea. Daca distrugem Pamantul, si murim cu totii, asta nu inseamna ca a venti acel sfasit al lumii care scrie in Biblie, ci ne-am facut-o cu mana noastrawinking

5 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Intreaba-l pe Dumnezeu = tu nu ai voie sa judeci - te crezi atat de curat?

| aladin03 explică:

Petre nu judec pe nimeni dar asta e crudul adevar!

| FriendsShow a răspuns:

Tu vb de egologie...si numele tau aladin...lamba lui aladinlaughing?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu pana cand va mai rezista aceasta "casa" in care locuim cu totii,dar pana nu se va face o lege cu pastratul curateniei, iar ca pedeapsa amenda sau mai rau, putem sa ne enervam degeaba.Cand tara noastra va fi ca celelalte tari cilivizate,atunci pamantul va fi ceva mai curat. Oricum schimbarea incepe cu noi sau cel putin asa ar trebui.

O alta cauza care e mai greu de controlat este poluarea aerului,apei,dar si fermele intensive de animale au o contributie foarte mare datorita gazului metan,a ploilor acide si multe altele.

Eu pastrez curatenia desi multe persoane needucate din acest punct de vedere ma indeamna sa arunc pe jos(sti cateodata pentru ei e cool sa arunci pe jos, te face smecher, cica)oricum eu voi pastra curatenia mereu si imi pare bine ca se gandesc si altii la asta.

| Aria a răspuns:

Rainbow ai foarte mare dreptate, pana cand nu va exista o lege in legatura cu pastrarea curateniei majoritatea oamenilor nu o vor face fiindca nu se simt obligati si intr-adevar planeta noastra e exploatata aproapela maxim pana cand lumea nu-si va da seama de acest lucru mai nimic nu se va schimba.Si apropo daca acele persoane se cred smechere ca arunca pe jos greseala lor fiindca se spun ca smecheri sunt prosti.le-ai putea mentiona acest lucru cand se gandesc sa-si lase gunoaiele pe strada