| Joanne a întrebat:

Stiti asociatii sau cluburi unde as putea fi voluntara? Mentionez faptul ca am 15 ani, si sunt in clasa a IX-a.
Consider ca activitatea sociala este foarte importanta, si cred ca, mai ales in anii de liceu, este placut sa ne implicam in cat mai multe activitati, care pot contribui pe viitor chiar la formarea personalitatii noastre de om matur.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| TheCritic a răspuns:

Buna Joanne! Eu te trimit catre Crucea Rosie.Am fost si eu voluntar acolo.Sunt o multime de avantaje:inveti lucruri noi,iti faci prieteni,ajuti oameni,mergi in tabere in tara si strinatate,de Craciun/Paste mergeti in centre de plasament,familii defavorizate si faceti cadouri,ai ocazia sa fi supraveghetor in tabere, sa ii inveti lucruri noi pe copii, etc.Eu acum sunt voluntar la un centru de recuperare a copiilor ce au avut diferite boli si lucrez intre 2 si 4 ore pe zi cu copiii,ii invat romana,engleza,germana, spunem povesti, etc.E frumos ca te mai gandesti si la binele altora nu doar al tau. Felicitari!

3 răspunsuri:
| caporalul a răspuns:

Pai vezi pe tara lui andrei na nu stiu de unde esti lasa un mesaj poate vrei sa devii voluntar in asociatia noastra lasa un mesaj la privat daca se poate?

| Danutza_5627 a răspuns:

Eu m-am inscris ca voluntara la asociatia Pro Assisto din Campia Turzii>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de unde esti pentru ca nu toate ONG-urile acopera toate zonele tarii. Eu una recomand " Salvati copiii"