Si? Care-i intrebarea?
Si, presupun ca noi trebuie sa si ghicim acum in ce oras e liceul asta de care zici. Poate ar fi mai bine sa mai faci o data clasa a VIII-a, ca, poate inveti sa te exprimi ceva mai logic.
La colegiul national bilingv george cosbuc( daca iti place engleza, ca se face engleza intensiv)!
Si eu sunt tot in clasa a 8-a si am si eu o problema in alegerea liceului, dar parerea mea este ca daca esti luata drept elev bun de profesorii nu vei avea o mare problema. Plus ca sunt tot felul de elevi cu mentalitati diferite si pentru cei ce nu au chef de invatat poate e o puscarie cum sustin ei, dar pentru cei ce sunt elevi buni si silitori totul ei ok.Nu te lua si tu despre tot ceea ce spune lumea creeazati propria parere, nu-ti creea o parere bazata pe ce spun unii incearca ca stii tu incercarea moarte n-are si vezi cum ti se pare liceul sau de ce nu fa o vizita in liceu impreuna cu parintii. Oricum sfat pentru la anul la orice liceu ti-ai duce da-te bine pe langa toti profesorii.
Hai mult succes la teste, teze, examenul final :-ss si o medie de admidere cat mai mare te-am pupat :*!