| clso a întrebat:

stiti sunt clasa a 8 dar trebui sa ma gandesc la ce liceu sa ma duc pentru ca eu as vrea la victor babes dar pe unde ma duc aud numai ca victor babes este puscarie si unii zic ca nu este! dau funda!

4 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si? Care-i intrebarea?
Si, presupun ca noi trebuie sa si ghicim acum in ce oras e liceul asta de care zici. Poate ar fi mai bine sa mai faci o data clasa a VIII-a, ca, poate inveti sa te exprimi ceva mai logic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt a 8 si tot in victor babes vreau sa dau, este un liceu destul de bun tinand seama ca se intra cu 7, 53

| sk8erGurlRuxy a răspuns:

La colegiul national bilingv george cosbuc( daca iti place engleza, ca se face engleza intensiv)!

| Oxyi a răspuns:

Si eu sunt tot in clasa a 8-a si am si eu o problema in alegerea liceului, dar parerea mea este ca daca esti luata drept elev bun de profesorii nu vei avea o mare problema. Plus ca sunt tot felul de elevi cu mentalitati diferite si pentru cei ce nu au chef de invatat poate e o puscarie cum sustin ei, dar pentru cei ce sunt elevi buni si silitori totul ei ok.Nu te lua si tu despre tot ceea ce spune lumea creeazati propria parere, nu-ti creea o parere bazata pe ce spun unii incearca ca stii tu incercarea moarte n-are si vezi cum ti se pare liceul sau de ce nu fa o vizita in liceu impreuna cu parintii. Oricum sfat pentru la anul la orice liceu ti-ai duce da-te bine pe langa toti profesoriiwinking.
Hai mult succes la teste, teze, examenul final :-ss si o medie de admidere cat mai mare te-am pupat :*!