| MariusMercenarul a întrebat:

vreau sa stiu ceva dar fara batai de joc si raspunsuri sincere.
Ma simt foarte atras de academia militara,fizic stau ok, fac liceu (ICM UNIO SATU MARE) am 17 ani, 75 kg, 1.86 m.
Dar am o problema (pshiico-motorie,adica tetrapapareza spastica in caz final adica am facut recuperare deci sunt cam ok sa zicem pot sa ma imbrac, sa mananc... aproape ca orice om normal) ce credeti am sanse sa ma ia in armata (MAPN.RO) are rost sa merg la un birou de recrutare sa ma interesez sau sa nu ma duc ca poate ma fac de ras? astept raspunsurile voastre! funda!

Răspuns Câştigător
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Dragul meu, eu iti doresc o insanatosire completa si cat mai rapida.La academia militara prima proba e cea sportiva, care, desi nu e prea deosebita, trebuie sa atingi niste baremuri.Eu sunt convins ca poti depasi limitele multora, care nu au probleme, dar, din nefericire tot ce apartine de armata se impune pe baza unor regulamente stricte.As fi fericit sa fiu contrazis de realitate...Intereseaza-te la biroul de recrutare si nu te gandi ca va rade cineva de tine.Si daca o va face, inseamna ca am avut dreptate spunandu-ti ca poti depasi limitele unui om normal.Pa.

3 răspunsuri:
| Cozzmy13 a răspuns:

Asa e ca fighter total apt medical happy ar trebuis sa poti fugi destul de mult asa ca trebuie sa stai drept si altele nu ai sanse dar poti incerca

| k1fighter a răspuns:

In armata trebuie sa fii total apt medical...

| timeisallweneed a răspuns:

Nu incerci, nu castigi!