Pai daca iti faci un id sofisticat nu vei fi cu nimic mai buna. deci eu te-as sfatui sa iti pui oricum ceva amuzant ...eu am scris primul lucru care l-am vazut pe geam... era un tir cu fruti fresh si mi-am pus tutyfruty . ai putea sa-ti pui niste lucruri care te reprezinta. daca nu te cunosc nu stiu ce tias putea sugera
COLOr.TOwn
Happiness.KiD
Green. Butterflies [sau ce culoare-ti place...].
Chocolate.princess
Creizi.Kid_Yeah []
Buna vreau si eu va rog idei de id-uri:d, ceva in engleza momentan nu ma pot gandi la nimic. Pe mine ma cheama Ana-Maria Daniela dar prietenii imi zic ana sau anutza sau aniska insa nu vreau neaparat cu numele meu. Daca aveti vreo idei id+ul meu este fetitza_cu_ochii_caprui96 sau mi le lasati aici. Multumesc anticipat :* Sper sa aveti voi vreo idee
Happy.rainbow; lovely. orange; redtie. love /redtie.smile; happy.smile; be.happy; colourful.life;... poti schimba culorile. :p
Fancy_punky (fancy inseamna foarte colorat) cauta pe google la imagini "fancy" si o sa vezi ce inseamna sper sa iti placa
Skumpy_girl, love_me, pretty_doll, little_love, are_beautiful, passionate_love, tiny_baby, little_girl, emo_girl009, fun_rock, i_love_you, si daca mai vrei si mai noi contacteazama pe id meu : costan_iuly