Imi cer scuze daca par insensbila sau nesimtita, dar daca nu aveti bani sa le asigurati copiiilor cele de baza precum alimente, pampersi etc de unde aveti bani de calculator/laptop si internet? E clar ca aveti din moment ce puteti posta aici.
Femeia de mai sus nu cere bani, nu cere sa le cumparati ceva anume. Se multumeste cu hainute purtate si de care nu mai ai nevoie si probabil vor ajunge la gunoi, dar fetitele ei s-ar bucura enorm sa le poarte. Am vazut caz in care 2 copii mici au mancat doar orez fiert timp de 2 luni de zile, deoarece mamei i-a fost rusine sa ceara ajutor. Exista si astfel de cazuri din pacate, dar asta este realitatea pe care multi nu vor sa o vada, s-o accepte.
Referitor la calculator/internet, sa-ti dau un exemplu: anul trecut mi-am cumparat un laptop, deoarece calculatorul meu era destul de vechi (5-6 ani) decat sa-l vand pe 1 milion am preferat sa-l donez unei familii de la tara cu un venit de 4-5 mil pe luna si care au 2 fetite de 4 si 7 ani. Au facut un abon de internet/tv la promotie 40 lei/luna si (primele 6 luni gratis), diferenta pana la un an de 250 de lei am achitato eu in avans. Acum ca au un amarat de calculator nu inseamna ca o duc bine. Acest exemplu este totusi un caz mai fericit, daca pot spune asa.
Buna ziua,
Daca aveti cont de Facebook, va rog sa va alaturati grupului: www.facebook.com/groups/donatiisud
si postati mesajul dvs acolo in speranta ca se va gasi cineva care va poate ajuta (nu uitati sa mentionati un nr de telefon si localitatea de domiciliu).