| Angelofdemon a întrebat:

Buna ziua happy. intrebarea mea este copii sub 18 ani dar care am implinit 14 ani si au buletin pot participa la crucea rosie?happy si la cursuri de manichiura, pedichiura masaj, tuns coafat.
raspunsul corect primeste funda multumesc.:d

6 răspunsuri:
| ady16 a răspuns:

Eu cand m-am inscris la Crucea Rosie am fost intrebat daca am 18 ani? Dar trebuie sa te duci tu personal la ei, ca eu am vazut pe acolo si copii care nu cred ca aveam 18 ani.

| st3lu07 a răspuns:

Copiii peste 14 ani pot participa la actiuni de voluntariat insa nu si la astfel de cursuri, pentru astfel de cursuri ai nevoie de minim zece clase.

| Alexandra_3922 a răspuns:

Voluntar la crucea rosie te poti inscrie oricum. voluntarii nu au o varsta anume.la orice varsta poti fii voluntar.ls celelalte cursuri iti trebuiesc 10 clase terminate.adica trebuie sa ai diploma aia de 10 clase pe care ti-o da dupa ce absovi cls a-X-a.

| Raphael a răspuns:

Conform Codului Muncii nimeni sub 15 ani nu poate presta o activitate - voluntara sau platita - fara acordul scris al parintilor.

| bianca9422 a răspuns:

Eu am prieteni care se duc la crucea rosie si nu au 18 ani
sigur merge!
esti o mana de ajutor in plus!

intra pe site si acolo te vei lamuri siguR

succes happy

| Nick_1272 a răspuns:

Poti face voluntariat si daca nu ai peste 18 ani, ideea e ca poti participa la actiunile lor dar nu la concursuri intre filiale, judete! trebuie sa-ti alegi si ceva ce sa-ti placa, care te poate ajuta si pe viitor! bafta