Eu de obicei imi iau pungile folosite... numai iau 100 de pungi de la magazin, i-au 10 pungi mari de acasa si gata ca in ziua de azi la magazine numai sunt pungile asa de mari, nu ati observat?
Noi refolosim.
Le pastram pe cele de buna stare.
Sincer, nu cred ca am mai cumparat pungi de un an si ceva
Pana acum le foloseam pe cele de plastic noi.Dar pe viitor le voi folosi pe cele achizitionate in trecut.
Depinde.
Cand merg la cumparaturi mereu iau o punga de acasa. Daca cumpar mult si nu imi incape in acea punga cumpar.
De obicei le folosim pe cele vechi, dar nu neaparat pentru. mediu ci pentru. economie. Dar nu e exclusa treaba cu mediul, am spus!
Cu rușine trebuie să spun că îmi achiziționez mereu pungi noi.
Am ajuns să am 3 sertare pline cu pungi...
Intotdeauna refolosim pungile care sunt bune. Folosim pungi noi doar atunci cand unparam fructe sau legume.
Cele de la magazin m-i se par nefolositoare, dacă pui mai mult de 1 kg se rup. Prefer să i-au de acasă din material textil care nu se rup.
De obicei iau o geanta sau o plasa achizitionata in trecut dar in caz ca uit cumpar una noua
Depinde... daca am la mine nu cumpar, daca n-am cumpar, dar cum ma duc cu masina... nu prea cumpar
Hey,buna...Eu cand ma duc la cumparaturi folosesc pungile achizitionate in trebut.