Pai reducerea utilităților casnice :
De exemplu : - reducerea consumului desene ergie electrica ( folosirea cu pondere a televizorului. Becurile atunci când nu mai au rost)
-reducerea consumului de apa ( aproximativ 1 om irosește 1 metru cub de apa fără rost. Apa potabila. Gândește-te ca unele persoane nu au posibilitatea de a consuma apa.)
-reciclarea poate unul dintre cele mai importante. În tarile civilizate poțiluaamenda dacă nu iti grupeze gunoiul pe grupe deoarece sticlele preturile de plastic etc pot fii reciclate și prin asta salvam natura.
Imi cer scuze pentru greșelile de ortografie am u program de **** la telefon care îmi editează prost cuvintele sper ca te-am ajutat. Bafta! Să ai o zii bună!
Reciclează gunoiul, foloseşti becuri economice, stingi lumina când ieşi din cameră, faci duş în loc de jacuzzi, etc.
Buna,gasesti aici:
http://www.deseuri-online.ro/new/download/Trataretermica.pdf
Utilizarea becurilor fluorescente, care folosesc mult mai puin energie pentru afunciona i sunt mai rezistente decât cele incandescente;
Scoatei din priz toate aparatele electronice i electrocasnice, în momentul în care nule folosii, deoarece, chiar dac nu sunt in funciune, acestea consuma energie câttimp stau in priz.
1. fara masini
2. fara fabrici si uzine
3.plantarea copacilor
4.economisirea energiei electrice (lumina)
5.pastrarea curateniei in mediul inconjurator
6.reciclarea
A) reducerea traficului
b) schimbarea traficului : de la acele tipuri de trafic cu un mare impact asupra poluării aerului sau a mediului şi folosirii terenurilor la tipuri de trafic cu un impact redus (de exemplu transport pe şină, biciclete, etc. )
c) îmbunătăţirea traficului : reducerea poluării aerului prin mijloace tehnice sau printr-un management al traficului.
Structura acestor instrumente şi politici este stabilită, în mod uzual, astfel :
- planificare : în special planificarea utilizării terenului
- îmbunătăţirea infrastructurii
- legislaţie : reglementări, restricţionări legale
- instrumente economice
- informaţie
eu ti-am dat mai multe, sper sa fie de folos :*
Nu tii nimic in priza in afara frigiderului; folosesti cat mai putina apa; foloseste transportul in comun si bicicleta, recicleaza selectiv, 95 % din gunoi e reciclabil, becuri economice, fii exemplu si invata pe altii. succes.
Poti lua casa ecologica, recicla, facand dus, inchizand apa de la robinet cand iti speli dintii... elementarul. Daca nu stii cum sa reciclezi, iata cateva imagini foarte utile:
https://www.facebook.com/handimania.fp/photos_stream.
Sper sa te ajute!
Alex99999999 întreabă:
booody întreabă: