| FreelancerTony a întrebat:

Catre iubitorii de animale, si ceilalti care au un animal de companie. Nu este normal ca in China cateii si pisicile sa le fie scoasa pielea de vii, si sa fie fierti de vii, pentru a ajunge farfuriile chinezilor.

Voteaza si tu petitia impotriva acestor maltratari si torturi de neimaginat! Nu-ti ia mai mult de 25 de secunde. Gandeste-te ca poate animalul tau ar fi fost in locul celor care sufera acum!

http://www.ptroa.co.il/petition/

Răspuns Câştigător
Elianna
| Elianna a răspuns:

Am votat!

9 răspunsuri:
| Emmyy2405 a răspuns:

E oribil ce se intampla, dar nici in Romania nu e prea Roz situatia, adica sunt o multime de animale de companie maidanele, din care prea putine isi gasesc stapan.crying...Trist...

| InocentKida a răspuns:

Am votat! Nu am fost niciodata de acord cu maltratarea acestor animale.In plus nu cred ca e legal dar oricum, dupa cum spune si Emmyy nici in Romania situatia nu e prea roz, pentru ca multi caini sunt torturati; asa ca ar trebui sa rezolvam situatia din tara noastra prima data...

| Analy a răspuns:

Am votat! Nu sunt de acord cu maltratarea animalelor! Oamenii care fac asa ceva sunt niste porcarii, gunoaie, mizerii si scarbosenii

| teodora12_8347 a răspuns:

Oribill! vott clarr!

| teodora12_8347 a răspuns:

Oribik! vott clarr!

| AdelinaC a răspuns:

O prostie.Si eu am un animal de companie dar nu cred ca povestea asta e adevarata.
Daca ar fi fost un om in locul lor nu v-ar mai fi pasat asa...pacat ca a ajuns un animal sa fie mai important decat un om.

| FreelancerTony explică:

@ana - sa stii ca uneori un animal merita mai mult respect decat un om. Cainele iti e fidel si supus pana moare, in schimb cel mai bun prieten te poate trada in secunda doi.

| bybuu13 a răspuns:

Doamne ce oameni fara inima fara scrupule crying cum pot sa le faca asa ceva unor catelusi fara adapost sa le jupuiasca pielea sa ii fiarba de vii? surprise Sigur oamneii astia vor ajunge in iad cum pot sa faca asa cevaaa? crying( Ce oamenii?! Cei care fac asa ceva nu se pot numi oameni sunt niste brutee... Am semnat aceasta petitie

| Aria a răspuns:

Toata povestea e adevarata. exista o gramada de filmulete daca aveti de gand sa va uitati la ele aveti ocazia de a plange si greu o sa-l mai scoateti din minte aproapo am votathappy