Eu cred ca ca ar trebui sa te duci la crucea rosie(acolo sunt si eu inscrisa ca voluntar:am doar 13 ani si raspund la telefoane merg sa impart pliante in carrefour si raspund la telefoane)cred ca acest sediu,,crucea rosie'' e cel mai bun. Daca nu esti copil,vei face niste cursuri pentru ajutor si cine stie poate ajungi ca si tata,, instructor'', poti cara alimente nevoiasilor, sau sa faci facturi.Vot, si un raspuns te rog daca te-ai inscris acolo
Eu cred ca ca ar trebui sa te duci la crucea rosie(acolo sunt si eu inscrisa ca voluntar:am doar 13 ani si raspund la telefoane merg sa impart pliante in carrefour si raspund la telefoane)cred ca acest sediu,, crucea rosie'' e cel mai bun. Daca nu esti copil, vei face niste cursuri pentru ajutor si cine stie poate ajungi ca si tata,, instructor'', poti cara alimente nevoiasilor, sau sa faci facturi.Vot, si un raspuns te rog daca te-ai inscris acolo.
Eu cred ca ca ar trebui sa te duci la crucea rosie(acolo sunt si eu inscrisa ca voluntar:am doar 13 ani si raspund la telefoane merg sa impart pliante in carrefour si raspund la telefoane)cred ca acest sediu,, crucea rosie'' e cel mai bun. Daca nu esti copil, vei face niste cursuri pentru ajutor si cine stie poate ajungi ca si tata,, instructor'', poti cara alimente nevoiasilor, sau sa faci facturi.Vot, si un raspuns te rog daca te-ai inscris acolo
,,mersi'' ca mi-ai luat raspunsul meu ...Asta creed ca e furt