Pentru mine asta inseamna ca planeta sa fie mai curata si mai stralucitoare.Cel putin, Romania.Dar nimeni nu respecta aceasta regula.Ei arunca o multime de gunoaie pe jos si polueaza natura.Ei nici nu-si imagineaza macar cum va fi daca planeta noastra va fi mai curata.
Pai e bina ca ajuti mediul si ajutand mediul traiesti cu un minut mai mult. Eu vreau sa traiesc mai mult
Bai stiti cum sta treaba cu "eco"?"natura" e "casa" noastra a tuturor nu? pentru ca traim in ea(sunt multi care traies pe langa ea)!"in casa" noastra traiesc doua categorii de oameni(care mai sunt) prima categorie e cea care are "casa" curata, ordonata etc si a doua categorie e opusul primei categorii(din pacate traiesc si ei in "casa" cu noi)! eu unu as fii unul dintre cei mai fericiti oameni care au locuit in aceasta "casa" daca nu ar exista a doua categorie(mi-as dori sa facem parte toti din prima categorie)dar din pacate!"RESPECTATI "CASA" IN CARE LOCUITI ASA CUM EA VA RESPECTA PE VOI"! ps ma ia plansu cand vad cu cine traiesc in casa(a doua cat). sall tuturor care fac parte din familia mea(prima cat) va iubesc pe toti