Pe 25 septembrie toti cei care vor sa participe la acest proiect se vor strange in grupuri, in toate orasele tarii si doresc sa stranga toate gunoaiele de pe strazi, din paduri etc...TOATE GUNOAIELE DIN TARA. pentru acest lucru trebuie sa te inscrii la ei pe site. asta stiu eu
Eu am fos este sa ecologizezi primesti manusi si saci si curatati o anumita zona apoi va distrati e ff frumos merita sa mergi si nu platesti nimic (faci si un jucru bun)
Atunci este ziua in care Romania va deveni o tara mai curata! toti oameni responsabili si care vor sa traiasca in curatenie se pot inscrie, fa-o si tu! vei repartizata unui grup cu care vai lua legatura si vei vedea unde adunati voi gunoiul...
Implicare sociala! Munca in echipa! Voluntariat! O campanie de lupa pentru o conduita de bun simt si respect fata de natura. Pe 25 septembrie ai sansa sa participi la cea mai mare actiune sociala organizata vre-odata in Romania! Poti fi unul dintre cei care vor schimbarea... fac pasul spre o lume mai civilizata, mai curata, mai organizata.
Foxie2 întreabă: