| Mike66Danger a întrebat:

Ce fel de oameni sunteti? Mai fitzosi sau mai ingaduitori? Mai modesti sau sau superficiali? Ati face voluntariat vreodata? Cat de mult tineti la planeta voastra? Ce ati face pentru o Romanie mai buna? Raspunsul bun va poate aduce o

Răspuns Câştigător
| AdElA96 a răspuns:

Buna eu nu prea stiu sa iti mare multe lucruri despre mine fiindca asta ar insemna sa ma laud si eu cred ca nu persoana in sine trebuie sa se laude ci cei din jur conteaza extrem de mult parerea celor din jur. Hm despre voluntariat e un lucru demn de admiratie zic eu si eu am facut voluntariat pentru campani aceea Let's do it Romania probabil ati auzit si vreau sa iti spun ca este o satisfactie foarte mare cand vezi ca ai ajutat si tu cu ceva Romania aceasta. Eu la planeta tin foarte mult si de ce? Pai de aceea pentru ca este sursa noastra de viata si cred ca pentru a trai civilizat ar trebui sa protejam foarte mult planeta fiinda de aici se vede daca ne respectam unii pe alti de ex : daca o persoana arunca un ambalaj pe jos asta deja este lipsa de respect fata de cei care sechinuiesc sa mentina planeta curata. Deci in concluzie pentru o tara mai buna eu as face cate campanie care sa aiba in fiecare judet un sector si lunar sa se organizeze concursuri de reciclare eu cred ca ar fi tare interesant. Salvati planeta pentru o viata mai buna!

12 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Si mie imi pasa de tara asta, desigur ca as face voluntariat nu vad de ce nu as face atata timp cat imi permit(am timpul necesar acestui lucru) am fost si pe 25 septembrie cu domnul de geografie si cel de istorie intr-un cartier unde am facut curatenie!

| mihaibrasov a răspuns:

Daca raspunsul bun inseamna sa ipocrizez idei, atunci nu am nevoie de funda. Romania va fi mai buna atunci cand liderii Romaniei vor fi radical schimbati si noi vom putea sa ne gestionam mai bine resursele. Ce pot face eu? Nimic. Eu doar sa imi vad de viata mea si sa plec eventual din tara daca oi avea ocazia...
Nu sunt fitos, ci ingaduitor. Modest si detasat de lucrurile marunte, as face voluntariat doar daca merita, nu aiureli doar ca sa am cu ce ma lauda la o apa chioara de 0. 5l care costa 5 lei.
Planeta noastra... exista de vreo 6 miliarde de ani. Suntem prea mici ca oameni sa o distrugem. happy.

| Razvan a răspuns:

Depinde.Ca orice om am şi eu limitele mele.Sunt un om destul de îngaduitor când trebuie şi cu cine trebuie.Superficial toţi suntem la un moment dat.Am făcut voluntariat. Mă preocupa mult viitorul planetei dar e inutil acest efort dacă nu e susţinut

| georgesur a răspuns:

Trecind peste raspunsurile in care ar trebui sa ma caracterizez (deh, oricum as fi subiectiv), raspund la ultimele doua:
-sigur ca tin la planeta NOASTRA!,... o consider o "minunatie cibernetica"(sistem cu autoreglare) a carei complexitate nu ar putea-o egala inca proiectantii actuali. Dar cum toate au o limita, si ea poate fi distrusa de lacomia, prostia, lenea,
egoismul, rautatea umana.Pentru o Romanie mai buna as umbla
la mentalitatile oamenilor ce o populeaza; acolo-i baiul!

| mgtow a răspuns:

Eu sunt un simplu camionagiu care isi face meseria de a transporta marfa la destinatie oriunde ar fi in lumea astawinking voluntariat nas face pentru ca cei care sunt la putere guvernul nu te baga in seama si destul fac ca nu arunc gunoiul pe strazi si reciclez totul unde trebuie in rest mai mult nu pot face,

| Cornulet a răspuns:

Este bine ca sunt atati care ar face voluntariat, sa speram ca nu ramaneti doar la dorinta.

| Jadis a răspuns:

O persoana ingaduitoare, modesta (dintre ce ai intrebat tu), am facut voluntariat, foarte mult tin la planeta, doar e planeta noastra si as da orice sa fie pe ea numai persoane care se respecta reciproc. Pt o Romanie mai buna as face orice. Tare as da sa se schimbe multe lucruri.

| Sucre a răspuns:

Sunt om.Nu cred ca exista oameni fitosi cum nu cred ca exista nici imaturitate, exista doar persoane diferite, pe alte unde si care cred ca daca porti o palarie esti imatur sau nu stiu cum. Sunt modest, dar cui nu-i place sa i se aprecieze munca? Nu sunt mare ecologist, dar stiu ca oricat as face nu ii pot opri pe nesimtiti sa numai taie padurile. Nu cred ca exista solutie pentru Romania...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am facut deja voluntariat cam o durata de 3 ani.
Doi ani cu o asociatie si 1 an cu alta asociatie.

As face orice e pozitiv si in limitele legalitatii.
Dar tu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voluntariat dupa modelul lui Nic Marks : Sa calculam in loc de PIB: indexul planetei fericite IPF (subtitrare in limba romana) - 16 minute de adevar http://www.ted.com/talks/lang/rum/nic_marks_the_happy_planet_index.html sa aflam cat are Romania indexul IPF;-D

| Damian a răspuns:

Am facut destul voluntariat in armata, sa mai faca si alti cum sunt copii astia de pe aici ca nu fac nimic toata ziua. LA MUNCA BAAA!

| Zumbalaarebeca a răspuns:

Eu nu sunt doar intr-un anume fel uneori sunt mai modesta dar alteori pot spune ca sunt si opusul, fitoasa nu cred ca sunt ci uneori putin pretentioasa dar e ceva firesc fiecare om vrea pentru el tot ce este mai bunhappycat despre planeta poloarea este cea mai grava problema, iar despre Romania GUVERNUL este cel carte ne distruge, din toate punctele de vedere, daca ar fi dupa mine o revolutie ar fi cheia spre stoparea batai de joc a celor de la "plalatul cocotelor" cum ii spun eulaughing