| mireluta2012 a întrebat:

Ce sa fac ca sa imi creasca parul pana la fund in 4 luni? cine imi da un raspuns bun ii dau o funda!big grin

10 răspunsuri:
| krysstal a răspuns:

Nu se poate, cu cat parul este mai lung cu atat creste mai greu...

| Jackal7 a răspuns:

Cresterea parului depinde de genetica, la fiecare om creste intr-un ritm diferit. In situatia ta depinde si de lungimea actuala. Cel mai bun lucru pe care il poti face e sa il ingrijesti bine, presupun ca sti cum, si sa cumperi de la farmacie vitamine pentru par si unghii. Majoritatea contin complexul de vitamine B care te-ar putea ajuta. Succes!

| thalyslly a răspuns:

Extensii! 1111
ca in mod natural nu prea ai cum sa iti creasca atat asa repede.in 4 luni creste aproximativ 6 cm. poti incerca sa mananci samburi de mere sau sa te vopsesi sau sa te faci cu henna. este un fel de vopsea de plante ( doar plante,fara nimic chimic, miroase ca si balega,, trebuie sa o aesteci cu apa si o lingura de otet si sa stai cu ea 4-8 ore), henna coloreaza parul natural si il ajuta sa creasca, il face stralucitor.mentionez ca daca de ex esti bruneta si te faci cu henna rosu nu prinde.ea doar intensifica culoarea naturala.o gasesti la plafare sau in real parca am vazut! este saten, rosu, negru

| thelordofthedrinks a răspuns:

Roaga-te la Dumniezo'. Cica mergewinking

| eldorado a răspuns:

Tunde-te.la chelie. sfatul meu.arati beton.

| Roxy1993 a răspuns:

Ai gresit categoria

| fratiikaramazov a răspuns:

Depinde cat de lung e. oricum, nu-ti recomand sa iei vitamine pentru par si unghii, daca iti creste mai repede parul din cap o sa-ti creasca mai vizibil si-n alte zone...

| mihaela2808 a răspuns:

Daca il piepteni cat mai des o sa iti creasca mai repede asculta-ma stiu ce zic am avut experienta asta.

| TiaFCRB a răspuns:

Nu stiu

| ioneluka21 a răspuns:

Nu stiu