| anutzica001 a întrebat:

Ce solutii putem adopta ca sa protejam mediul?

8 răspunsuri:
| ady16 a răspuns:

În primul rând sa NU mai arucăm deșeurile pe jos!

| DothGirl a răspuns:

Sunt destul de multe solutii pentru. a proteja mediul inconjurator. Uniele persoane spun ceea ce trebuie facut in protejarea mediului dar nu pun in aplicare aceste,, dorinte``pana cand intr-o buna zi o sa se trezeasca la realitate si o sa vada de ce se imbolnaveste sau alte probleme de sanatate.Multi dintre noi putem proteja mediul numai si numai daca exista VOINTA de a face acest lucru. Cine vrea sa intre in clubul meu, adica al tuturor celor care vor sa se implice in actiuni de protejarea mediului sa ma contacteze la id-ul de messenger : andreeapunky1. Bafta!

| 13DoXy13 a răspuns:

Sa nu aruncam gunoaie pe jos(asa cum se duc oamenii vara cand e cald la gratar si lasa mizerie cat vazi cu ochii), e bine sa si reciclam(sa strangem maculatura si sa o punem in tomberoane speciale). Sper ca te-am ajutat.

| lightblueC a răspuns:

Exista multe solutii simple, care nu necesita prea mult efort si sunt mai eficiente decat crezi, cum ar fi : reciclarea hartiei, nefolosirea luminii in timpul zilei, scoaterea din priza a televizorului/calculatorului cand nu functioneaza, oprirea apei atunci cand ne spalam pe dinti, dusul in loc de baie, sacosele din material textil in defavoarea celor de plastic ...si mai sunt multe, trebuie sa ai creativitate si vointa de a inceta cu obiceurile proste, care pun in pericol mediulhappy

| Antique a răspuns:

Eu spun sincer... Eu nu protejej mediu decat daca sunt nervos dar de fiecare data daca am facut ceva ce nu trebuie compensez cu alt ceva...

De exemplu:
♦Strang mizeria din parcuri cu multi(chiar cu multi)pieteni
♦"Corup" cum spune cel mai bun prieten al meu lumea sa ne ajute la plantarea copacilor (dar de multe ori nu prea am timp pentru asa cevasad)
♦as vrea sa ma duc sa fac voluntariat dar este cam aceeas probleema ca mai sus
♦ si tot asa...
Succes
Tu ce solutii ai gasi? Poate ma ajuta si pe minebig grin si pe restul lumii "verzi"{ca martienii (iti dai seama cat au ecologit ei de-au ajuns verzilaughing )

| Elina2000 a răspuns:

1.reciclare gunoiului
2.renuntarea la taierea copacilor
3.plantarea acestora
4.renuntarea la produsele de zi cu zi ce cotin substante toxice ce se duc in sol
5.pastrarea curateniei in jurul nostru

| Elina2000 a răspuns:

6.inlocuirea sacoselor din plastic cu cele biodegradabile.

| Chilug_Vlad_1994 a răspuns:

Simplu:sa nu arunci gunoaie pe jos atunci cand vezi gunoaie pe jos sa iei un sac menajer s sa strangi gunoaiele stii chestii de genu sa nu arunci cu peturi in ape si tot asa dar un lucru e important nu taia copacii si ajuta la platarea lor