Programator it, e un salariu suuuuper bun, munca usoara. Dar pentru astea ai de invatat si de terminat o facultate buna. Astfel vei fi angajat la Microsoft, Adobe, Google, Apple,
vise cam mari...
Educatoare, e o slujba super misto, sa ai grija de niste pui de om ! chiar daca salariul nu e nu stiu ce, macar e o meserie placuta!
Tu urmeaza'ti visele, fa'te ce vrei tu nu ce zic altii:*!
Cand eram mica..Mai exact cand aveam 6 ani imi doream sa fiu ''cantareata'' ) dar acum as vrea sa-mi deschid o cafenea
Vreau sa urmez facultatea de sport si sa devin handbalista... sau medic pediatru pentru ca iki plac foarte mult copii
Chirurg.Insa trebuie sa inveti foarte mult pentru meseria asta si sa nu te deranjeze sa vezi sange. Oricum cea mai importanta parere e a ta!
Eu vreau sa ii indeplinesc visul tatalui meu sa ii continui afacerea sa devid contabil patron la o firma de agronomie
O facultate de turism in afara romaniei. Poate Elvetia sau Austria. Iar apoi imi descid o firma de turism.
Pai in principal imi doresc sa devin medic stomatolog deoarece pot ajuta oamenii sau, daca se poate, in timpul liber ecologist deoarece in viata asta pe care o am vreau sa fac si eu un bine la ce ma ajuta sa traiesc - natura. Tara noastra are peisaje superbe ce merita sa fie protejate de cei carora le pasa asa ca de ce sa nu o protejam atata timp cat putem?
Avocata! Sa am firme si in Romania si in USA! Iubesc USA! O ador! Am pozitia sociala favorabila, iubit cu bani.e ok!
Avocata sau medic psiholog se castiga bine si esti mai mult liber sa faci ceea ce vrei la avocat
si la medic dar e mai complicat
si notar dar cel mai super e sa fi avocat
Ma voi face medic pediatru! Este dragut sa stai cu copii! Oricum...e usor(doar daca nu au boli mai grave-cancer, boli acute, etc). Pana acum vreo 2 ani am vrut sa ma fac cantareata(Inna a fost exemplul meu) deoarece stiu sa cant, sa dansez si am mai avut concerte.Mai mici, dar tot concerte.Am o voce placuta! Lumea ma aplaudat si mi-a aruncat buchete mari de trandafiri, crini si etc...