| lavinutza10 a întrebat:

Ce vreti sa va faceti cand veti fii mairi funda celui care imi va da o idee buna

Răspuns Câştigător
| Deea a răspuns:

Medic pediatru.e o meserie super. lucrez doar cu copii si am si salariu bun.

23 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Maseur

| AFR81 a răspuns:

Paramedic big grin

| roby096 a răspuns:

Programator it, e un salariu suuuuper bun, munca usoara. Dar pentru astea ai de invatat si de terminat o facultate buna. Astfel vei fi angajat la Microsoft, Adobe, Google, Apple,
vise cam mari...

| aladin03 a răspuns:

Tata a 5 copii sau mult mai multi

| Mayar a răspuns:

Arhitect

| cherrybomb a răspuns:

Contabilaa:X

| TeIubesccc a răspuns:

Presedinte

| Dia a răspuns:

Educatoare, e o slujba super misto, sa ai grija de niste pui de om puppy dog eyes! chiar daca salariul nu e nu stiu ce, macar e o meserie placuta!
Tu urmeaza'ti visele, fa'te ce vrei tu nu ce zic altii:*!

| AnNéVidoff a răspuns:

Pai popa ar fi de folos neamului tau si sufletului tau!

| Odysea a răspuns:

Cand eram mica..Mai exact cand aveam 6 ani imi doream sa fiu ''cantareata'' laughing) dar acum as vrea sa-mi deschid o cafenea

| KiTTtTtTtTtyYyYyY a răspuns:

Vreau sa urmez facultatea de sport si sa devin handbalista... sau medic pediatru pentru ca iki plac foarte mult copii

| mysteriouswoman6905 a răspuns:

Chirurg.Insa trebuie sa inveti foarte mult pentru meseria asta si sa nu te deranjeze sa vezi sange. Oricum cea mai importanta parere e a ta!

| iulioara a răspuns:

Eu vreau sa ii indeplinesc visul tatalui meu sa ii continui afacerea sa devid contabil patron la o firma de agronomie

| raduuul a răspuns:

O facultate de turism in afara romaniei. Poate Elvetia sau Austria. Iar apoi imi descid o firma de turism.

| Bella99 a răspuns:

Jurnalist

| 00Openminded00 a răspuns:

Pai in principal imi doresc sa devin medic stomatolog deoarece pot ajuta oamenii sau, daca se poate, in timpul liber ecologist deoarece in viata asta pe care o am vreau sa fac si eu un bine la ce ma ajuta sa traiesc - natura. Tara noastra are peisaje superbe ce merita sa fie protejate de cei carora le pasa asa ca de ce sa nu o protejam atata timp cat putem?

| lov343v3rally a răspuns:

Avocat, Porlitist, sau Profesor(asta mi-am dorit de cand eram de 5 ani)!

| Dani3lo a răspuns:

Labar

| blablac a răspuns:

Vreau sa ma fac politista!

| dancerman a răspuns:

Doctorita

| HausOfJudas a răspuns:

Avocata! Sa am firme si in Romania si in USA! Iubesc USA! O ador! Am pozitia sociala favorabila, iubit cu bani.e ok!

| andreea_3412 a răspuns:

Avocata sau medic psiholog se castiga bine si esti mai mult liber sa faci ceea ce vrei la avocat
si la medic dar e mai complicat
si notar dar cel mai super e sa fi avocat

| DeeaDeea11 a răspuns:

Ma voi face medic pediatru! Este dragut sa stai cu copii! Oricum...e usor(doar daca nu au boli mai grave-cancer, boli acute, etc). Pana acum vreo 2 ani am vrut sa ma fac cantareata(Inna a fost exemplul meu) deoarece stiu sa cant, sa dansez si am mai avut concerte.Mai mici, dar tot concerte.Am o voce placuta! Lumea ma aplaudat si mi-a aruncat buchete mari de trandafiri, crini si etc...

Întrebări similare