| ValiValentin a întrebat:

Cine doreste sa ma ajute sa salvam animalele? Guvernul vrea sa-i eutanasieze si nu mi se pare corect! Voi ce spuneti?happy

Răspuns Câştigător
| S7ukiGirl a răspuns:

Te sustin!
Trebuie sa aparam animalele de pe strada.
Si pentru cei care le zic "bietele animale" au devenit asa fiindca noi i-am lasat pe strada.Repede.cand naste o catea vine unu cu un sac de caini si-i lasa pe strada.
Se presupunea ca am primit bani de la Uniunea Europeana.Pai trebuie folositi. TSunt multe probleme in Romania.cum dispar bani asa.
Si aveti dreptate. trebuie construite adaposturi.
Nu poate sa-i ia cineva pe toti acasa. poate ca n-are destula mancare.
Si problema copiilor orfani e o problema grava.
Exista copii pe strada, ar terbui dusi la orfelinat.(saracii copii). poate cel putin acolo isi vor gasi o familie buna care sa le ofere orice sprijin necesar.
Nu mai fiti asa rai cu comentariile astea!

23 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Sunt de acord cu RogerFedererFan.ia-le acasa daca tot ti atata la caini.Cumva tot va trebui sa scapam de ei de pe strazi pentru ca zilnic sunt persoane muscate de,, bietele animale".

| Bluef4 a răspuns:

Nu sunt de acord. De ce sa ne concentram energia pe salvarea unor caini si trimiterea lor in adaposturi speciale unde sa fie hraniti, cand sunt copii orfani care mor pe strada! Oricine are dreptul de a trai, dar eu unul aleg sa sustin copiii:d

| Ramonaaaa a răspuns:

Nu sunt de acord nici eu cu eutanasierea animalelor dar, asa cum zice @agentulagent, nici nu putem sa ii lasam sa muste lumea pe strada.
Cel mai bine ar fi sa se construiasca niste adaposturi pentru animale iar acestea sa fie adunate si duse acolo.Sa li se ofere mancare, apa si un adapost ar fi perfect iar cei care vor sa le adopte sa fie liberi sa o faca.

| AFR81 a răspuns:

Pai.Uite,am o propunere pentru voi astia care doriti sa salvati animalele.De ce nu le luati la voi acasa? Luati cate 10 caini la voi acasa si i'ati salvat gata...

| Eka7Lyzza a răspuns:

Sunt de acord cu tine. deci te sustin

| kissmebaby33 a răspuns:

Si eu te sustin

| kissmebaby33 a răspuns:

Daca fiecare siar deschide sufletul nu ar mai fi atatea animale pe strazi

| oliviaaa a răspuns:

Multi zic putini fac

| OmletteDuFromage a răspuns:

Depinde...mai bine sa'i castreze

| adrian50 a răspuns:

Animale nu trebuie sa fie chiar eutanisiate, ci trebuie sa invete sa nu mai fie vagabonzi, iar in legatura cu oameni saraci de pe strada n-au ce sa face, cine nu invata si are scoala neterminata, dormi pe strazi, cine invata pe viitor au case, familii unite etc., corect?

| adutzz a răspuns:

Sunt total de acord cu tine

| florina200 a răspuns:

Nu ar trebui sa eutanasieze aceste animale.te sustin.ar trebui sa deschida un centru pentru animale

| OnlyBlack a răspuns:

Tinand cont ca imi plac foarte mult animalele doresc sa te sustin!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@agentulagent eu nu cred ca prin aceasta intrebare s-a referit neaparat in a le lua cu noi acasa,ci mai degraba sa nu lasam guvernul in a-i eutanasia, si ele sunt niste fiinte si au tot dreptul sa traiasca pe acest pamant, pune-te in locul lor si vezi daca iti convine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@ValiValentin eu nu cred ca adapostul pentru caini ar fi solutia deoarece caini tot vor exista pe strada, sunt multe orase care au adaposturi si totusi vedem caini la fiecare pas.O metoda mai buna pentru a ajuta cainii ar fi cu siguranta sterilizarea lor.

| emmyl a răspuns:

Văd că sunteți o mulțime de oameni care iubiți animalele. Foarte bine, și eu vă susțin. Ideea mea e ca toți cei ce se opun eutanasierii să ia câte 20-30 de câini acasă și să aibă grijă de ei.

| agentulagent a răspuns:

Salvati nanimalele... Atunci luati-le acasa... E mai corect sa muste lumea pe strada?

| Bloomi a răspuns:

Te sustin!

| unBaiatDulcik69 a răspuns:

Mie mi se pare corect si civilizat ca intr-un oras normal sa nu existe caini vagabonzi pe strada. In acest caz, scopul scuza mijloacele. Sa trimitem cainii in China sa-i gateasca aia ca sa nu moara aici degeaba!

| ValiValentin explică:

Pai, nu am creeat o petitie, dar ma gandeam sa strangem bani pentru un adapost, sau orice altceva, daca mai aveti idei lasatile la adresa de e-mail vgv. 2000@yahoo.com

| Aria a răspuns:

Ai dreptate! Anmalele care dupa o perioada de timp nu sunt adoptate trebuiesc eutanasiate.Mi se pare incorect fata de animale, au si ele dreptul la viata ca si noi plus ca mi s-ar parea o idee buna ca inainte ca cineva sa adopte un animal sa se gandeasca bine daca are veniturile necesare de a-l creste nu ca dupa 2 luni sa-l abandoneze iar.Trebuie facut neaparat ceva in legatura cu animalele abandonate!

| Amonimus a răspuns:

Buna, eu cred ca cei care vor sa apere cainii sa gaseasca o solutie pentru ca ei sa nu fie eutanasiati. Sper sa nu creez controverse dar din punctul meu de vedere la acest moment cainii reprezinta un pericol public, iar cei care nu vor eutanasierea lor sa se gandeasca la acei 120.000 de oameni(numai in Bucuresti) sunt muscati anul de caini dintre care 20 se aleg cu mutilari iar 15 cu moartea! Este inadmisibil ca intr-o tara "civilizata" cum se crede Romania sa iti fie frica sa mergi noaptea pe strazi.Repet GANDITIVA DE 2 ORI INAINTE SA RASPUNDETI CU DA sau NU

| angyangy23 a răspuns:

Sa facem petitii