| dkidda a întrebat:

Cine merge la LET'S DO IT ROMANIA si ce va facut sa mergeti? Credeti ca aceasta actiune va avea ceva folos? Pentru ca din cate am vazut unii merg doar din interes.Credeti ca tinerii vor fi mai motivati sa nu arunce mizeriile pe jos datorita acestei actiuni? Exprimati'va opinia in legatura cu LET'S DO IT ROMANIAwinking cea mai buna opinie va primi funda :*

Răspuns Câştigător
| Raraa a răspuns:

LET'S DO IT ROMANIA este o acțiune, ce se desfășoară anul si se desfășoară in fiecare județ din tara.Eu am fost anul trecut si doar eu cu o prietena, am strâns 2 saci.Aceasta campanie ne arată cum sa fim mai responsabili cu aruncarea gunoaielor,ele ar trebui puse in cosurile de gunoi,special de asta au fost ele create,ea(campania) ne arată si ca trebuie sa ne iubim tara,indiferent cum este,sau cine o conducere(dar oare sa nu ne placa de cei de la conducere big grin).Eu m-am oferit voluntar fiindcă am vrut sa ajut tara,chiar si in cea mai mica măsura,dar măcar am facut-o. Dupa părerea mea aceasta acțiune este de folos,mai ales ca oameni din toată tara participa,fie ca ajuta din interes, fie ca nu, totuși o face cineva.Este foarte adevărat ce spui,foarte mulți merg din interes pentru a arată lumii ca ajuta Pământul prin curatarea lui, dar mai întâi de toate nu trebuie sa îl murdareasca, de exemplu niște colegi de ai mei au venit doar pentru ca primeau un 10. ,la biologie. Unii tineri ar putea fi influentati in sensul pozitiv al cuvântului de aceasta acțiune,dar nu înseamnă ca nu vor arunca gunoaie in continuare, dar sunt mulți care dupa ce au fost la aceasta campanie, au început treptat sa nu mai arunce gunoaie.Trebuie sa fim cât mai buni cu oricine(inclusiv cu Pământul), daca vrem sa fim bine, mai exact binele se rasplateste tot cu bine. Funda?

3 răspunsuri:
| chokingvictim a răspuns:

Totul e decat o campanie publicitara protv.

| JulieAndreeaB a răspuns:

Nu este doar o campanie publicitara.Fiecare liceu ajuta o zona a orasului unde locuim.Am participat si anul trecut iar pe langa faptul ca ne am distrat ne am ajutat comunitatea sa fie mai curata.

| marius7292 a răspuns:

E o actiune care se desfasoara in toata tara si cred ca vor fi mai motivati sa nu arunce gunoaiele am participat chiar si eu si acum zona unde am facut noi curat ne-au vazut oameni si vad ca nu prea mai arunca gunoaie :d funda?