Nu am văzut încă toată planeta asta aşa că, până nu fac asta, nu mă gândesc la plecări pe alte planete.
A innebunit lumea cu melodia asta E reusita. Si eu as pleca pe Marte.mai ales ca maine am examen si nu prea am invatat...stau si pierd vremea pe TPU
Daca plecati pe marte vin si eu Oricum prea multa treaba nu am si sunt momente in care as plecat.Asa ca daca plecati. ANUNTATI-MA si vin 100%
Sigur ca vom calatorii mult mai departe. Trebuie sa ne pregatim in aceasta scoala de zi cu zi pentru a putea fi gata sa mergem spre casa. Uriah Smith afirma: "din mica noastra lume, mergem spre Soarele nostru, vreo 93 de milioane de mile, si mai departe, spre cel mai apropiat soare, vecin cu el, la inca 25 de milioane de milioane de mile departare, si mai departe, spre marea Stea Polara dubla de la care luminii ii trebuie 400 de ani ca sa ajunga pana la lumea noastra; in continuare, trecem de sisteme, grupe si constelatii pana ajungem la marea stea Rigel, in Orion, care straluceste de 15 mii de ori mai tare decat Soarele nostru!"
Ar fi frumos sa deschidem o campanie in legatura cu plecarea
Si eu mi-as dori sa plec
Eu plec! maine la ora 15 vine dupa mine nava spatiala mai sunt locuri pentru doritori
Badea_Marius_1951 întreabă: