anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Colegii mei rad de mine ca sustin Let's do it, Romania. Ma fac gunoiera ...etc. Cum pot sa le schimb parera asupra proiectului? Sa ii fac sa vina si ei cu mine maine?

8 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Nu ai cum sa i convingi ca ei sunt prosti inghesuiti, si cred ca nici la ei acasa nu fac curat laughing)

| ℓαυяα a răspuns:

Colegii tai sunt persoanele din cauza carora a ajuns Romania o tara asa murdarastraight face normal ca nu o sa vina, din moment ce nu au pic de respect pentru aceasta actiune. nu ai ce sa le faci, nesimtitii tot nesimtiti ramanwinking

| Inutza0102 a răspuns:

Si eu merghappy si nu rade nimeni de mine ba chiar toti colegii au vrut sa meargastraight facespune-le ca asta nu e un lucru rusinos ba chiar foarte laudat de alte pers. nu este deloc o rusine toata Romania practica aceasta actiune maine si ar trebui sa ne mandrimbig grin

| vladutz333 a răspuns:

Pai fai sa inteleaga ca acest proiect este spre binele mediului ca daca vor participa vor putea salva planeta de la distrugere si admir faptul ca vei participa!

| EvelynAnLavey a răspuns:

.nu o face, probabil chir e penibil big grin...adica...du-te singuraoh go on sau gaseste o pietena buna care sa mearga cu uh big grin

| LoStEyEs a răspuns:

rolling on the floor rolling on the floor saraca de tine sad scuze ca ma amuz pe intrebarea asta, dar n-am putut sa ma abtin happy oricum, unde sa te duci? credeam ca asta e pe TPU, dar si innafara. deci, este un spectacol cu lets do it Romania? thinking thinking

| harri2000 a răspuns:

De unde esti?

| CdC a răspuns:

Oameni sunt idioti orice le-ai zice o ramana cu aceeasi parere:
Ba aia face curat ii gunoierarolling on the floor
Nu ii baga in seama fa ce ii bine macar tu...