Sfarsitul lumii a fost prezis de nenumarate ori in ultimii ani, dar dupa cum se vede a ramas un simplu subiect de discutii in care oamenii la aflarea stirii zambesc si fac glume.
Sfîrșitul cu siguranță va veni, Biblia cuvîntul lui Dumnezeu chiar spune acest lucru, iar acest sfîrșit Biblia îl numește Armaghedon, care înseamnă războiul lui Dumnezeu împotriva tuturor oamenilor răi și care nu fac lucruri aprobate de Dumnezeu. Dar sfîrșitul nu vine decît după ce Religia falsă va fi distrusă, și ea va fi distrusă cît de curînd, ceea ce promite Dumnezeu se va împlini doar la momentul stabilit, și fixat de el, și nimeni nu îl va putea împiedica pe Dumnezeu să î-și ducă planurile lui la bun sfîrșit.
Da,sfârşitul lumii chiar va fi într-o zi, însă nimeni nu poate şti când va fi acea zi.
Ce intrebare stupida...gandestete putin! in 2001 spunea ca vine dracu pe pamant, in 2009 spunea ca va fi potop iar acum pe 21 mai la ora 6 spune ca va fi apocalipsa ascultama si tu, daca vroia dumnezeu era si potop si naibi si tot dar mereu camd auzi sa te gandesti asa: daca vine nenorocirea este ca asa a avrut dumnezeu si nu ai ce face. asa a considerat el ca e bine.eu as ama gandesc mereu si crede-ma viata mea e super frumoasa
O di fata aia Bibiku e o proa uaie de la claia dracu e deja pe pamant Si da sfarsitul e aproape mai aproape decat ne inchipuim.Domnul va veni noaptea ca un hot si va rapi biserica(copii lui) dupa moartea va fugi de pe pamant nu va mai muri nime. Vor veni urgii mari... temute. gandaci lei etc.
Sfarsitul lumii apare doar cand lumea din tine s-a sfarsit deja desi tu continui sa pasesti.
Dar pana la urma sfarsitul lumii e doar o expresie, cine stie pana la urma ce e lumea insasi>?
OTV scrie pe tine.
163% da.
1111% nu.
Apropo, ce cauta la Voluntariat/Ecologie?
Nuuuu! De cate ori au spus ca sfarsitul lumii va veni nu stiu eu cand si nu a venit! Nu crede toate chestile alea!
Nu mai crede nimeni in Isus Hristos, In Biblie, IN Dumnezeu? Trebuie sa se implineasca multe semne pana la sfarsitul veacului acestuia 1.Anticristul 2.Rapirea biserici 3.Reconstruirea templului din Iersualim 4.Anticrist se proclama Dumnezeu 5.Anitcrist conduce lumea6. Cei 7 ani ...Necazul cel mare! ---Biblia zice---
Dragiilor, sa nu credeti cumva ca eu daca am postat aceasta intrebare ap eu cred in sfirsitul lumii...pur si simplu am vrut sa aud parerea celorlalt---> eu perspnal consider ca sfirsitul lumii nu va fi...adika nu degraba, dar oricum aceasta nu decem noi.