anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum am putea re-raci planeta?

8 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Mai bine re-rácirea Soarelui.ca el trimite caldura asta infernala pe pamant.si noi, care nu facem nimic constructiv pentru a proteja planeta.Planeta nu are nici o viná.

| alexdop21 a răspuns:

"Re-racirea" planetei nu poate fii oprita complet ci doar diminuata, pentru ca la un moment dat soarele o sa faca o implozie mare si atunci totul din sistemul nostru solar va duce lipsa soarelui, ce putem face pentru a scadea temeperaturile si efectul de sera este sa reducem consumul de carburanti poluanti, eliminarea producerii gazelor de sera, si inchiderea fabricilor, centralelor si a consumatorilor ce folosesc foarte mult : carbune, carburant etc!
Oricum procesul acesta va dura foarte mult si ma tem ca nu o sa se poata realiza niciodata!

| alexdop21 a răspuns:

Eu-o-mare-enigma si asta e adevarat, numai ca omul o grabeste prin producerea gazelor de sera.

| alexdop21 a răspuns:

Eu_o_mare_enigma, eu imi sistin teoria conform careia plaenta intr-adevar isi modifica structura gazoasa, si terestra, dar odata cu poluarea in masa, o fortam si noi sa se produca asa numitul efect de sera! Taierea padurilor ecuatoriale, producerea gazelor cu efect ridicat de sera si schimbarea naturala a pamantului or sa duca la un moment dat la distrugerea formelor de viata, si apoi, dupa multi ani, cred ca totul o sa revina la viata, si uite asa se produce un ciclu al pamantului!

| dizzyizzy a răspuns:

O bagam in frigider.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incalzirea globala nu este produsa de oameni, ci este un ciclu natural al planetei.astfel de incalziri si raciri au mai fost de-a lungul istoriei, insa cineva incaseaza foarte multi bani din aceasta gogoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@alexdop-urmareste filmul The Great Global Warming Swindle, si vezi ca emanatii de dioxid de carbon au fost alta data si mai mari.omul nu are nici o vina in asa zisa incalzire globala.este tot un bau bau ca altii sa incaseze foarte multi bani, iar al gore premiul nobel. vorbim dupa ce mai citesti evolutiile climatice din ultimele milenii.

| MissCamelia a răspuns:

Consum de energie mai mic