Deasupra raspunsurilor pe care le primesti la o intrebare este cate o fundita gri iar cand pui clickul pe ea devine portocalie.Atunci cand vrei sa dai fundita,alegi raspunsul care ti se pare tie cel mai folositor si dai clic pe fundita aia de deasupra raspunsului (mai in dreapta ) succes:*:*:*
La o întrebare pusă de tine o să primeşti mai multe răspunsuri. Alegi răspunsul pe care-l consideri mai bun şi mai folositor şi dai clic pe funda din dreapta lui şi apoi confirmi. Nu te grăbi, aşteaptă 1-2 zile, ca să primeşti mai multe răspunsuri şi să poţi alege. Pentru a afla mai multe despre TPU citeşte răspunsurile la ÎNTREBĂRI FRECVENTE. Numai bine!
Funda este echivalentul raspunsului castigator. Daca vei duce mouse-ul in dreptul raspunsului meu, o fundita incolora va fi portocalie si va avea un unu pe ea. Daca dai click pe raspunsul meu sau al altcuiva acela va fi declarat raspunsul castigator si va primi o funda. Acum ca ai invatat, poti sa mi-o dai mie?
Intrebarea aceasta ar trebui sa fie incadrata la categoria "Totul despre TPU" nu la categoria "Voluntariat/Ecologie"!
In dreapta fiecarui raspuns, vei vedea o fundita gri pe care scrie "Alege raspuns castigator".Dai click pe fundita din dreapta raspunsului pe care vrei sa il declari castigator si te va intreba :
'"Esti sigur ca vrei sa declari acest raspuns ca fiind castigator?" iar tu dai click pe "Da" si gata.
Pentru alte nelamuriri :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Succes!:)
Pai dupa ce primesti un raspuns in dreapta raspunsului va arata o funda, si pe ea mi se pare ca scrie ~alege raspunsul castigator~
Funda?
In drepta jos la raspuns
daca vrei sa faci proba da-mi mie fundita
plizzz
P.S. sa si apesi pe fundita
Multuumesc celor care m-au ajutat si ma scuze ca nu am putut sa va dau l atoti funda