Xoxo,e bine sa fie castrati, se mai domolesc; iar cei turbati eutanasiati.Astia's periculosi!
Are dreptate ioana1704, cine vrea caini sa ii tina la el acasa, nu trebuie sa ii suportam cu totii
E cel mai bine sa fie eutanadiati. meritam si noi romanaii o tara civilizata unde sa nu intalnim maidanezi la tot pasul. Sunt purtatori de diverse boli. Cui ii plac sa-i tina in curte sau in apartament nu pe strazi.
@Elly10 : Să presupunem că îi eutanasiem.Și apoi? Arzi mii de cadavre, faci Auschwitz de câini? Și dacă sunt bolnavi? Dai foc la câini bolnavi și împrăștii virusul?
@Sebastian18 : Și eu iubesc câinii. Iubitorii de câini ar putea adopta câini maidanezi dacă cineva ar fi fost interesat să îi ducă într-un adăpost. Vrei să schimbi sistemul și nu ai cu ce...
Aveti dreptate! Noi nu avem bani la buget sa intretinem blonavi din spitale cu ce le trebuie, nu avem bani sa tinem deschise spitale si voi vreti sa dam bani de la buget pentru intretinearea a mii de caini cati sunt! Si in plus daca sunt eutanasiati, nu mai musca? Sau ce? Adica noi ne facem de RAS in toata lumea pentru. acesti caini! Daca i iubiti, adoptatii si puneti sa doarma cu voi in pat!
P.S Nu ma intelegeti gresit, eu iubesc caini, eu am chiar 2, dar nu i tin in strada, si nu i las asa de capu lor sa umble de nebuni si sa muste pe cine vor!
Sterilizare clar!
Ce vina au bietii canii ca au avut ghinionul sa se nasca pe strazi si in tara asta? (ca si noi de asemenea).
Iar daca s-ar fi luat masuri din timp nu s-ar fi ajuns aici...
Pai...cel mai corect este sa fie sterilizati"castrati" si tinuti intr-un adapost pana mor cu un trai decent sau mai in gluma mai in serios...sa se faca o gradina ZOO plina de cainii maidanezi.
Sigur ni s-ar dezvolta si turismul asta da ****.
Dar cu guvernul asta, degeaba vorbim noi pe TPU.
Succes!
Mereu m-am gandit ca bietii caini nu au nici o vina ca s-au nascut pe strazi. Sincer, mi se pare foarte crud sa-i omoram. Eu as vota pentru stelirizare.
Bai...dar ce naiba si pe mine m-a muscat o corcitura de asta la mana si mia tasnit sangele si medici voiau sa ma interneze (4 saptamani) acestia ar trebui omorati
PS.:Mi-a placut faza cica da c facem aici Auschwitz de câini ori cum ar trebui omorati si in plus savantii ar trebui sa infenteze prezervative pentru caini sau anticonceptionale pentru ei
Ar trebui castrati si pusi intr-un adapost pentru ca nu e omenesc sa omori niste biete fiinte, in plus ele nu au nici o vina
Deja sunt miliarde, nu se mai pune problema doar de castrare... acum 5 ani, da, mergea. oricum nu o sa se intample asta. pen' ca lumea e proasta si iubeste animalutele, iar pe 'conducatorii' patriei ii doare la metatalamus, ei oricum o ard in BMW si nu merg pe jos ( exceptie la inundatii, cand vin pe tocuri).
Voi va auziti?!?,, saraci caini'' da si caini astia cand muscau oameni de ii bagau in spital sau ii omorau nu exista un caine pe strada sa nu fi muscat macar o data pe cineva din partea mea nu are decat sa ii omare nu ii suport de cand era sa pier din cauza unei haite de 15 caini pe langa blocul meu(acum 4 ani) asa ca sa fie eutanasiati!